עזרה קבלן בביתר המלצות

• הוסף לסימניות
מחפש בנרות קבלן מקצועי וזול לביצוע שיפוץ חנות בביתר אם מישהוא יכול(ה)
להמליץ יעזור מאוד תודה

• הוסף לסימניות
המלצתי מספר פעמים בפורום, וממליצה שוב כי כולם רק הודו לי על זה!
איש מקצוע עם המון טא'צ ועיצוב, (לא רק ביצועיסטי או טכני, יודע להמליץ, לכוון...)
יש לו חומרים אכותיים ויקרים, לא מתפשר בכלל, ומרגישים את זה מאוד!

מנסיון גם בעבודות בבית פרטי, וגם בבית העסק שלנו- (וכמובן עוד הרבה מהמשפחה וכ'..)

הדבר המשמעותי זה היושר והדיוק שלו.
הוא אמין כ''כ! שזה מרגש למצוא בעלי מקצוע שעובדים באמת, ונותנים יותר,

(ויש לי לכך כמה דוגמאות, הוא התחיל עבודה אצלנו באחד החדרים, ואח''כ התגלה באחד הקירות סוג של נזילה נסתרת
שבעצם הספיקה להרקיב את הקיר, הוא הגיע ארבעה ימים ברציפות כל יום לרבע שעה חצי שעה, כדי לשייף, לייבש את הקיר לשים שפכטל ליישר ורק כשהיה בטוח במליון אחוז שהקיר במצב תקין המשיך בעבודה הרגילה,
הוא לא גבה לנו על זה עוד, וזה לא היה מתוכנן מראש)

תמיד משאיר נקי, עובד בשקט- זה גם דבר שהיה חשוב לנו.

(ואין לי שום קשר אליו כיום, וכמובן הוא גם לא יודע על ההמלצות.)

בהצלחה רבה!

מדבקה לרכב-01.jpg

• הוסף לסימניות
אסור בתכלית האיסור לפרסם כאלו דברים ברשת
בלי קבלת אישור מפורש מהקבלן
אלא עם כן הוא בעצמו מפרסם בעיתון

• הוסף לסימניות
לשון הרע הוא לא רק דברים רעים אלא גם דברים שיכולים לגרום לו נזק, וד"ל.

• הוסף לסימניות
המלצתי מספר פעמים בפורום, וממליצה שוב כי כולם רק הודו לי על זה!
איש מקצוע עם המון טא'צ ועיצוב, (לא רק ביצועיסטי או טכני, יודע להמליץ, לכוון...)
יש לו חומרים אכותיים ויקרים, לא מתפשר בכלל, ומרגישים את זה מאוד!

מנסיון גם בעבודות בבית פרטי, וגם בבית העסק שלנו- (וכמובן עוד הרבה מהמשפחה וכ'..)

הדבר המשמעותי זה היושר והדיוק שלו.
הוא אמין כ''כ! שזה מרגש למצוא בעלי מקצוע שעובדים באמת, ונותנים יותר,

(ויש לי לכך כמה דוגמאות, הוא התחיל עבודה אצלנו באחד החדרים, ואח''כ התגלה באחד הקירות סוג של נזילה נסתרת
שבעצם הספיקה להרקיב את הקיר, הוא הגיע ארבעה ימים ברציפות כל יום לרבע שעה חצי שעה, כדי לשייף, לייבש את הקיר לשים שפכטל ליישר ורק כשהיה בטוח במליון אחוז שהקיר במצב תקין המשיך בעבודה הרגילה,
הוא לא גבה לנו על זה עוד, וזה לא היה מתוכנן מראש)

תמיד משאיר נקי, עובד בשקט- זה גם דבר שהיה חשוב לנו.

(ואין לי שום קשר אליו כיום, וכמובן הוא גם לא יודע על ההמלצות.)

בהצלחה רבה!

צפה בקובץ המצורף 1150290
תודה רבה עזר לי מאוד קיבלתי הצעה מצוינת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה