מידע שימושי קבלן בשם חנוך הגר - מישו מכיר? ממליץ? וקבלן יהודי בבני ברק מומלץ אחר - מי?

• הוסף לסימניות
אשמח להמלצות פה
ולדיס המלצות - באישי
אם ישנם.

כמו כן, אם יש לכם קבלן יהודי מומלץ אחר בבני ברק
נודה מאד לשם וטלפון.

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
חנוך הגר לא מכירה. שמעתי המון המלצות על נפתלי וינגוט, 0533140554 .קבלן מעולה . בנה לדוד שלי 2 יחידות על הגג +שיפוץ דירה ענתיקה...
הוא לא זול אבל שווה

• הוסף לסימניות
יעקב אדלר - תותח ופרפקציוניסט
03-6168305
058-5195191

• הוסף לסימניות
תודה לכל מי שהמליץ !
יש עוד המלצות?

אשמח שתכתבו אם מי שאתם ממליצים הוא גם יקר מאד / מחירים בינוניים / זול למדי.

• הוסף לסימניות
למה את מחפשת דווקא חרדי?
כולם תכלס מביאים לך פועלים ערביים וקבלן ערבי הרבה יותר זול.
מקסימום זה להביא מפקח בנייה יהודי. אני יכולה להמליץ לך על מפקח מעולה.

• הוסף לסימניות
סבן - יקר, אבל פיינשמעקר. מקפיד על איכות החומרים וטיב הגימורים.

• הוסף לסימניות
למה את מחפשת דווקא חרדי?
כולם תכלס מביאים לך פועלים ערביים וקבלן ערבי הרבה יותר זול.
מקסימום זה להביא מפקח בנייה יהודי. אני יכולה להמליץ לך על מפקח מעולה.

רובם באמת מביאים ערבים,אבל לא כולם!
זה ששיפץ אצלי בבית עובד או עבודה יהודית או אוקראינים,
ממליצה מאוד!
למי שמתעניין,באישי.

• הוסף לסימניות
תודה לכל מי שהמליץ !
יש עוד המלצות?

אשמח שתכתבו אם מי שאתם ממליצים הוא גם יקר מאד / מחירים בינוניים / זול למדי.

לגבי מחירים,בדרך כלל 90% מהפעמים זול זה עבודה ערבית,הרבה אנשים מתפתים לקחת אותם,וכיון שהערבים לא יודעים לתמחר לך את העבודה\רוצים שיקחו אותם,הם עושים מחיר זול,בסוף מה שקורה זה,כבר לא שווה להם להשאר כי קבלו את רב הכסף,הם נמלטים על נפשם והבנ"א נשאר עם בית כמעט גמור והרבה עגמת נפש(מכירה מקרוב כמה וכמה וכמה סיפורים כאלה,איך אומרים סיפורים שבכל יום!)
אל תתפתו לעבודה ערבית זולה,ברב הפעמים זה נגמר לא טוב!!
הצלחות לכולם.

• הוסף לסימניות
לגבי מחירים,בדרך כלל 90% מהפעמים זול זה עבודה ערבית,הרבה אנשים מתפתים לקחת אותם,וכיון שהערבים לא יודעים לתמחר לך את העבודה\רוצים שיקחו אותם,הם עושים מחיר זול,בסוף מה שקורה זה,כבר לא שווה להם להשאר כי קבלו את רב הכסף,הם נמלטים על נפשם והבנ"א נשאר עם בית כמעט גמור והרבה עגמת נפש(מכירה מקרוב כמה וכמה וכמה סיפורים כאלה,איך אומרים סיפורים שבכל יום!)
אל תתפתו לעבודה ערבית זולה,ברב הפעמים זה נגמר לא טוב!!
הצלחות לכולם.
ממש ממש לא נכון!!!
המפקח בניה שלנו הכין לנו לוח תשלומים מסודר מאוד ומפורט מאוד שפעם בשבוע הקבלן הערבי קיבל כסף אך ורק אם הוא גמר את מה שהיה בחוזה שיגמור באותו שבוע, לתשלומים האחרונים הוא השאיר סכומים נכבדים וכבדים כך שאם היה בורח היה יוצא לנו יותר משתלם אפילו.........
אנחנו עבדנו עם קבלן ערבי מעולה שנתן הצעה הכי זולה מכולם.

• הוסף לסימניות
ממש ממש לא נכון!!!
המפקח בניה שלנו הכין לנו לוח תשלומים מסודר מאוד ומפורט מאוד שפעם בשבוע הקבלן הערבי קיבל כסף אך ורק אם הוא גמר את מה שהיה בחוזה שיגמור באותו שבוע, לתשלומים האחרונים הוא השאיר סכומים נכבדים וכבדים כך שאם היה בורח היה יוצא לנו יותר משתלם אפילו.........

או.קי אז פה את אומרת שלקחת גם מפקח בניה שהיה בעניין ועקב כל הזמן אחרי.
זה סיפור אחר,לקחת קבלן ערבי בלי מפקח בניה-מומלץ!!(אם הדגשה על מומלץ,שיודע את העבודה)
לא כדי!!!!(עם מליון סמני קריאה!)
אני מכירה גם סיפורים של קבלנים עם מפקחי בניה שהיו בעיות.

כך שהמסקנה מבחינתי אם לוקחים קבלן ערבי זה רק עם לקחת מפקח בניה טוב!!!
הצלחות לכולם!

• הוסף לסימניות
קבלן יהודי או חרדי?
וכן, העובדים עצמם ערבים לא איכפת לך?

• הוסף לסימניות
מישהו יודע על עוד קבלנים טובים בבני ברק???
די דחוף לי

• הוסף לסימניות
ממש ממש לא נכון!!!
אפשר לדעת מי הקבלן הערבי המעולה? וכן את מספר הטלפון שלו?
וכן, אשמח לשמוע על קבלני שלד נוספים בבני ברק ומפקחי בנייה מומלצים.
תודה!

• הוסף לסימניות
קבלן חרדי בבני ברק מעולה וירא שמים.
אברם גרניצקי. 0524876886

• הוסף לסימניות
ממש ממש לא נכון!!!
מי זה היה המפקח?
ומי היה הקבלן?

• הוסף לסימניות
יש אחד אמין מאוד נחמד עבודה טובה מאוד מבין מאוד טוב יענקי קוסטליץ 0546493060

• הוסף לסימניות
אני בעיקר מפחדת מזה שיש שני מחירים
אחד לתחילת העבודה
ובסוף..... רק עוד זה וזה וזה וזה... וכו'
זה חשוב לי האמינות והמקצועיות, זה נראה לך מתאים??
ו
יש אחד אמין מאוד נחמד עבודה טובה מאוד מבין מאוד טוב יענקי קוסטליץ 0546493060
יענקי הזה הוא חדש בתחום?
אתה מכיר עבודה שלו מקרוב??

• הוסף לסימניות
אני בעיקר מפחדת מזה שיש שני מחירים
אחד לתחילת העבודה
ובסוף..... רק עוד זה וזה וזה וזה... וכו'
זה חשוב לי האמינות והמקצועיות, זה נראה לך מתאים??
ו

יענקי הזה הוא חדש בתחום?
אתה מכיר עבודה שלו מקרוב??
מכיר הוא טוב מאוד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה