קבלן זול בבני ברק

שלום מחפשת קבלן זול בבני ברק לא משנה לי ערבי או יהודי ,תקציב מוגבל מאוד

• לשלד

הצבעות: 2 40.0%
  • ולשיפוץ פנים

הצבעות: 5 100.0%

• סה"כ מצביעים
    5
  • הוסף לסימניות
אני לא מבין מהו הסקר פה
האם יש כאן שאלה????

• הוסף לסימניות
זה פני המדינה שלנו מחפשים זול..אחר כך נדפקים ומאשימים את כולם
‏‏לכידה.PNG

• הוסף לסימניות
זה. לא סקר אני מחפשת קבלן לשניהם
יש קבלנים טובים שהמחיר הוא בהחלט טוב בשביל העבודה שהם מבצעים ,וסהכ ביקשתי המלצות מאנשים שעשו הרחבה ובניה והקבלן לא לקח מחיר בשמיים וגם היה אמין ולא ברח באמצע .מי שיש לו המלצה על מישהו כזה אשמח לשמוע

• הוסף לסימניות
זה. לא סקר אני מחפשת קבלן לשניהם
יש קבלנים טובים שהמחיר הוא בהחלט טוב בשביל העבודה שהם מבצעים ,וסהכ ביקשתי המלצות מאנשים שעשו הרחבה ובניה והקבלן לא לקח מחיר בשמיים וגם היה אמין ולא ברח באמצע .מי שיש לו המלצה על מישהו כזה אשמח לשמוע
השאלה צריכה להיות מחיר נוח לא זול,
זול שווה זול
מניסיון אצלי , הקבלן נתן מחיר זול כדי לסיים אצל הקודמים ,בתקווה שיהיו לו עוד עבודות שיוכל לסיים אצלי ,וסיים אצלי למחצה לשליש ולרביע, ותיקונים שהיו צריכים אחרי כבר לא היה לו כסף ולא תיקן.............

• הוסף לסימניות
לא מבינה מה אתם מחפשים
ולא יודעת מה תמצאו
רק שחשוב לדעת!!!
הכסף יעוור עיניי חכמים
וגם קבלן הכי אמין וחרדי וכו וכו אם לא תסגרו איתו בחוזה מסודר ומפורט כולל תנאי וזמני תשלום
אתם עלולים "לגמור עליו את ההלל" אח"כ.... וחבל!

• הוסף לסימניות
אוי כמה חשוב לסגור הכל בחוזה!!!!
ועוד דבר חשוב אל תשלמו על הכל לפני העבודה

• הוסף לסימניות
מעבר לחוזה,
חשוב לברר שהוא אמין.
נוכלים מסתדרים עם כל חוזה שהוא.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה