קבלן -קרישבסקי

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אני לפני שיפוץ דירה,
הוספת חדר ושיפוץ כולל של כל פנים הבית.

מישהו שמע על הקבלן הנ"ל?
מה טיב העבודה?
עמידה בזמנים?

יש לי הרבה נקודות מים שאני רוצה להזיז,
שמעתי שהרבה נופלים בזה, מישהו התנסה בקבלן שעשה עבודה מקצועית?

אודה להמלצות / דיס ,
בבני ברק.

תודה .

• הוסף לסימניות
יהודה מילר - היינו מאד מרוצים.
לא העברנו נקודות מים.

• הוסף לסימניות
משה סבן - ממליצה מאד!!!
אמין, אדיב וזריז.
מאנ''ש.

כולל נקודות מים.

• הוסף לסימניות
סבן מעולה אבל נחשב מהיקרים. ההורים שלי בנו אצלו וממליצים בכל פה.
עבודה ברמת גימור גבוהה, רק עם חומרי הגלם הכי טובים ועם אנשי מקצוע מעולים, ואחריות על העבודה.

• הוסף לסימניות
יש קבלן מעולה בשם אדלר -
גם כן נחשב מהיקרים, עובד עם אנשי מקצוע וחו"ג מצוינים וכו'.

• הוסף לסימניות
@rachelita אני מעונינת לשמוע פרטים על סבן
תוכלי ליצור איתי קשר במייל tsipikana שטורדל גימייל
או בנייד 054-8424554

• הוסף לסימניות
יכולה להמליץ לך על קבלן מעולה
עבודה מדויקת ויפה
וכמובן מקצוען בטירוף
יש לי הרבה נסיון איתו
קוראים לו יחיאל בן הרוש
טל: 0524862059
מייל:<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה