קבלן שיפוצים זול לסגירת חדר

• הוסף לסימניות
יש לי מרפסת גדולה שאני רוצה להפוך לחדר אני בשכירות ובעל הבית לא ירצה להשקיע על הדירה הישנה לכן אני מחפשת הצעת מחיר זולה מאד בא נגיד לא אכפת לי שלא יחזיק יותר מכמה שנים כי מי שיקנה אחרינו את הדירה מסתבר מאד שיעשה שיפוץ כולל

יש למישהו חאפר כזה? מדובר על בנית קיר 8 מטר יצירת חלון גדול + חלון נוסף גדול עד התיקרה בקיר נוסף.
מה שכן אני חייבת שיהיה אטום בחורף כי זאת מרפסת קרה מאד.

יש המלצות??? לקחת עובדים מהרחוב? בעלי אברך משי שלא בדיוק בקטע הזה.

בקיצור- צריכה הצעת מחיר עבורנו ועבור בעה"ב...

• הוסף לסימניות
אתם יכולים לסגור בפנלית שבצד הפנימי תצופה בפלטות גבס ותראה קיר, העבודה יחסית מהירה והאיטום מצויין (כמובן, תלוי מי המבצע). כל אופציה אחרת תהיה מסובכת יותר לבנייה (בלוקים, מלט, שכבות שפכטלים, הובלת החומרים הנ"ל, באין קבלן שישנעם לביתכם) ובהכרח גם יקרה יותר.

קחי בחשבון שלא בטוח שהטרחה משתלמת, כי העלות יכולה להגיע לכדי עשרות אלפי שקלים, במיוחד אם את מוסיפה חלונות (עלות חלון כיס ממוצע היא בערך 1,600 שקל), וכן זקוקה לקירוי החלל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ארבע;606426:
קחי בחשבון שלא בטוח שהטרחה משתלמת, כי העלות יכולה להגיע לכדי עשרות אלפי שקלים, במיוחד אם את מוסיפה חלונות (עלות חלון כיס ממוצע היא בערך 1,600 שקל), וכן זקוקה לקירוי החלל.
בקטע הזה אני הולכת על המינימום החלל מקורה ב"ה
הוא סגור עם תריסים ישנים ולא אטומים
חלונות אני לא מתפנקת חלון פשוט (בחלון אחד אין אפשרות לעשות כיס)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה