קבלתי במייל אני מפרסם לטובת הציבור

• הוסף לסימניות
עצה: כשאתה מפרסם PDF תכתוב מה זה, לא הרבה יורידו בלי לדעת על מה מדובר.

וכאן אני יעשה את העבודה: מדובר על גמ"ח המרת קבצים לטקסט (OCR)

• הוסף לסימניות
מי עומד מאחורי הגמח הזה?
סתם לשלוח חומר במייל למישו שלא יודעים אפילו מה שמו?
מוזר!

• הוסף לסימניות
אני פרסמתי את זה אחרי שקבלתי מייל
אין לי מושג מי עומד מארחי הגמ"ח
הבנתי רק שזה אחד מתלמידי ר' אברהם גנחובסקי זצ"ל
שפתח גמ"ח לעילו נשמתו

• הוסף לסימניות
יותר קל שיכתבו לנו פה את התהליך איך עושים את זה והופכים טקסט סרוק לטקסט חי
וכך כולנו נדע לעשות את זה וזה יעזור להררבה יותר אנשים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פשוט;1446487:
יותר קל שיכתבו לנו פה את התהליך איך עושים את זה והופכים טקסט סרוק לטקסט חי
וכך כולנו נדע לעשות את זה וזה יעזור להררבה יותר אנשים...
נכון גם אני אשמח

• הוסף לסימניות
לפי מה שכתבו כאן בעבר,
יש תוכנות יעודיות להפיכת תמונה וכדו' לטקסט רץ.
בד"כ התוכנות לא חינמיות.

באופן אישי אודה כאן לבעלי הגמ"ח.
שלחתי פעם חומר שהיה לי ממש חשוב, לא האמנתי שיתייחסו לבקשתי (זה אפילו לא היה חומר תורני)
ותוך כחצי שעה קיבלתי את הטקסט במייל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה