קורונה קבלתי במייל שיחה מדהימה של הרב משה בויאר על משיח - קורונה. חובה לשמוע!

• הוסף לסימניות
נכנסים לפה https://drive.google.com/drive/my-drive לוחצים על הכפתור "חדש" "קובץ" בוחרים את הקובץ במחשב, מעלים ועז לוחצים על הקובץ לחצן ימני "קבלת קישור שנתן לשתף" ושמים את הקישור כאן
(עדיף להוריד אות אחת מהלינק ולהודיע איזה כדי שזה לא יחסם בנטפרי)
אם את מסתבכת תוכלי לשלוח לי למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> את השיחה ואני יעלה

• הוסף לסימניות
פלייייז תעלו לכאן.. ממש רוצה לשמוע....

• הוסף לסימניות
שלחתי לך במייל
אם תוכל להעלות קישור בדרייב. אני לא מספיק שולטת בזה...
תודה!

• הוסף לסימניות
גמני רוצה

• הוסף לסימניות
יש שיעור חדש ביו טיוב שהוא אומר שאחד הבבות האמיתיים אמר לו להפיץ מסר שהמשיח כבר יודע על תפקידו. אני לא יכולה להיכנס לשם מישהו יכול לחפש את זה? זה רבע שעה - חלק משיעור

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש שיעור חדש ביו טיוב שהוא אומר שאחד הבבות האמיתיים אמר לו להפיץ מסר שהמשיח כבר יודע על תפקידו. אני לא יכולה להיכנס לשם מישהו יכול לחפש את זה? זה רבע שעה - חלק משיעור

האות האחרונה g

אשמח לדעת מי זה הרב.

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה