דרוש מידע קבלתי טלפון לגבי : שאלון מפקד האוכלוסין של ישראל

• הוסף לסימניות
מישהו/י יודע אם מדובר בסקר הידוע שמחייבים אותי לענות עליו וששואלים שאלות אישיות + דרישה לשמירת קבלות וכו?
וא"כ האם ניתן להתחמק מזה?

• הוסף לסימניות
גם אני קיבלתי, מה אכפת לי לקבל 75 ש"ח?
הבעיה שצריך SMS באתר, אז לא הצלחתי לענות.

• הוסף לסימניות
גם אני קיבלתי
"בהמשך למכתב שנשלח אליך" אני מחכה בינתיים שהוא יגיע...

• הוסף לסימניות
אני קיבלתי
ועניתי על השאלות. היה בסדר גמור,
שאלות על מקום עבודה, הכנסות נוספות, ועוד כל מיני.
כמה שזכור לי - כשביקשתי קוד לטלפון, אחרי כמה שניות הוא הגיע בהודעה קולית,
על כל שאלה יש להם גם מספר טלפון (שהם אומרים אותו בהודעה)
שם אפשר לשאול כל מה שרוצים והם עונים
אח"כ התקשרתי לשאול איך מקבלים את השובר - כי צריך לזה sms ,
אמרו לי שבערך תוך יומיים אקבל אותו בהודעה קולית,
לא ממש הבנתי איך זה, אבל בינתיים מחכה... זה היה אתמול

• הוסף לסימניות
פה יש מידע בנושא :

• הוסף לסימניות
לא רוצים לשלוח לי קוד לטלפון למילוי השאלון... סיכוי לקנס?

• הוסף לסימניות
אני קיבלתי הודעה בשם התינוק שלי בן שנה
אמרתי לה שתדבר איתו הוא מוכן לענות ,,,,
אז לא היה לה מה לעשות והיא ניתקה
הסוקרת לא פעלה כמו שצריך, נדגם יכול להיות גם תינוק, אבל השאלות מתייחסות בעצם לכל בני המשפחה של הנדגם...
הסבר נוסף כאן-
יש גם מוקד פניות ציבור שנותן מענה זריז ויעיל (הקישור נמצא באותו אתר).

• הוסף לסימניות
אני קיבלתי הודעה בשם התינוק שלי בן שנה
אמרתי לה שתדבר איתו הוא מוכן לענות ,,,,
אז לא היה לה מה לעשות והיא ניתקה
אני קיבלתי הורי xxx שלום נבחרתם לענות וכו'
דרך אגב זה סקר של 700,000 סך הכל מעניין שיש כל הרבה מפרוג ;)

• הוסף לסימניות
בדיוק היום קיבלתי מכתב הביתה על שמי.
הם שיפרו את הצורה וכל מי שענה/תה עד היום לסוקר טלפונית או שהגיע פיזית-הרי שמהיום זה מיותר אפשר ומומלץ לענות דרך האתר. השאלות סבירות ביותר. ממש לא חופרות. הנתונים נשמרים ולא מועברים לאף גורם. ובדיעבד גם אם ידלפו הם לא יוכלו לשמש נגדכם בשו"א. בית המשפט וכן כל הגופים חייבים להתעלם מראיות שהגיעו דרך דליפה מהלמ"ס.
חובה חוקית לענות לסקר ולא יש להם את הסמכות לקנוס ב500 ש"ח .
מי שעונה דווקא בצורה דיגיטלית מקבל שובר דיגיטלי ע"ס 75 ש"ח. כמו שכבר כתבתי כל בעלי הטלפון הכשרים יכולים לבקש שיתקשרו ויקריאו להם את המס' של השובר במקום לקבל אותו לפלאפון.
זמן המענה על הסקר הוא גג 15 דקות לדעתי.
תענו מיד כשאתם מקבלים את הדרישה ותחסכו מעצמכם הטרדות מצד נציגים טלפוניים או פיזיים.

• הוסף לסימניות
מישהו בירר האם מותר הלכתית להשתתף?
לא יודע אם כאן המקום לפולמוס הלכתי בנידון, מעוניין לשמוע אם יש למישהו הוראה ברורה בענין ועוד יותר טוב מקורות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה