דרוש מידע קבלתי טלפון לגבי : שאלון מפקד האוכלוסין של ישראל

• הוסף לסימניות
מישהו בירר האם מותר הלכתית להשתתף?
לא יודע אם כאן המקום לפולמוס הלכתי בנידון, מעוניין לשמוע אם יש למישהו הוראה ברורה בענין ועוד יותר טוב מקורות.
ראיתי פסק של הרב רובין בשם ר' ניסים המונה כמה צדדים להיתר (אם אני זוכר נכון, היות ולא סופרים את כולם אלא רק מדגם ומטעמים נוספים), לדעתי יפרסמו את זה בעיתונים החרדים של השבת הקרובה...
בינתיים קח את זה:

• הוסף לסימניות
גם אני קיבלתי ומילאתי תוך 10 דק'
לא הבנתי מה ההתרגשות
רוב השאלות הם שאלות טכניות שיש את המידע למדינה במקומות אחרים
כל השאר סתם שאלות מטופשות
אגב לא יבדקו אם עניתם נכון או לא...

• הוסף לסימניות
גם אני קיבלתי מכתב.
כמה זמן לוקח לענות על השאלון הזה?
במכתב כתוב חצי שעה.
זה נשמע מוגזם.

• הוסף לסימניות
היום התקשרו אלי.
אמרו שקיבלתי הןדעת SMS. אבל הטלפון שלי כשר ולא קיבלתי.
עניתי על השאלון בטלפון (40 דק')
לא ידעתי לגבי שובר.
האם ניתן לקבל אותו עכשיו? ואם כן ממי?

• הוסף לסימניות
מישהו בירר האם מותר הלכתית להשתתף?
לא יודע אם כאן המקום לפולמוס הלכתי בנידון, מעוניין לשמוע אם יש למישהו הוראה ברורה בענין ועוד יותר טוב מקורות.
איזה בעיות יש בזה? (שואלת בתמימות)

• הוסף לסימניות
קבלתי הודעה לבחור שובר. יש שוברים של אופנה, מוצרים לבית, סרטים, מסעדות
נחמד... בחרתי שובר לחנויות אופנה

• הוסף לסימניות
אם גם אני וגם אשתי קיבלנו את ההודעה (הורי הילדה... נבחרתם להשתתף...), שנינו אמורים לענות?

• הוסף לסימניות
איסור למנות את ישראל (במפקדים קודמים גדולי ישראל רבים בתוכם הסטייפלער ועוד התנגדו בתוקף)
במפקדים קודמים מנו את כולם, בשונה מהמפקד הנוכחי בו מונים רק מדגם של תושבים מהאוכלוסייה...

• הוסף לסימניות
הבעיה שצריך SMS באתר, אז לא הצלחתי לענות.
לא חייב
אני קיבלתי הודעה בשם התינוק שלי בן שנה
אמרתי לה שתדבר איתו הוא מוכן לענות ,,,,
אז לא היה לה מה לעשות והיא ניתקה
כשנכנסים לסקר יש שאלה מי העונה, אפשר אחד ההורים.
כמה זמן לוקח לענות על השאלון הזה?
15 -20 דק'
עניתי על השאלון בטלפון (40 דק')
o_O

• הוסף לסימניות
במפקדים קודמים מנו את כולם, בשונה מהמפקד הנוכחי בו מונים רק מדגם של תושבים מהאוכלוסייה...
לא אמרתי שאסור כי פעמים קודמות אסרו.
אמרתי שצריך לברר את ההלכה בנוגע להפעם. יתכן מאוד שיש הבדל אבל צריך לוודא את זה

• הוסף לסימניות
למיטב הבנתי הם מתקשרים לטלפון הכשר לתת את הקוד במקום SMS רק בשעות פעילות של משרד כמו 8 ועד 5 אחה"צ בערך. זה לוקח די הרבה זמן קחו בחשבון וקחו אוויר.

• הוסף לסימניות
עניתי להם באתר, מילאתי את השאלון כמעט 20 דק.
והם מתקשרים אלי, תקליט טלפוני שעדיין לא עניתי, והם יתקשרו לשאול אותי בימים הקרובים בטלפון.
מה עושים???
(ממש אין לי סבלנות לשאלונים בטלפון...)

• הוסף לסימניות
ראיתי פסק של הרב רובין בשם ר' ניסים המונה כמה צדדים להיתר (אם אני זוכר נכון, היות ולא סופרים את כולם אלא רק מדגם ומטעמים נוספים), לדעתי יפרסמו את זה בעיתונים החרדים של השבת הקרובה...
בינתיים קח את זה:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה