קבלתם את השובר לבסוף ?אני קיבלתי
ועניתי על השאלות. היה בסדר גמור,
שאלות על מקום עבודה, הכנסות נוספות, ועוד כל מיני.
כמה שזכור לי - כשביקשתי קוד לטלפון, אחרי כמה שניות הוא הגיע בהודעה קולית,
על כל שאלה יש להם גם מספר טלפון (שהם אומרים אותו בהודעה)
שם אפשר לשאול כל מה שרוצים והם עונים
אח"כ התקשרתי לשאול איך מקבלים את השובר - כי צריך לזה sms ,
אמרו לי שבערך תוך יומיים אקבל אותו בהודעה קולית,
לא ממש הבנתי איך זה, אבל בינתיים מחכה... זה היה אתמול
מצטרפת לשאלה..היום קיבלתי את הטלפון המיוחל...
איך אני מגיע לאתר שלהם כדי לענות?
אצלי הנבחר היה הבן שלי (בן כמה חודשים), אבל השאלון היה על כל משק הבית.מעניין איך אנשים נותנים ככה תפרטים ותחיים האישיים שלהם בכיף.....
אלי התקשרו ואמרו שהנבחר הוא אבא שלי -- לא עניתי להם אמרתי שזה לא אני ולא עונה על שאלות שלא כוונו אלי
אחכ אבא שלי אמר שהם התקשרו אליו והוא לא היה מעוניין לענות אז אמרו לו שישיגו בדרכים אחרות
ומאז משגעים לנו תשכל
התקשרו לאמא שלי, לאחיות שלי, אלי
לא מתייאשים....
באמת לא קבלתי.קבלתם את השובר לבסוף ?
אני קיבלתי מהם טלפון שביקש לסקור את בן ה-4 שלימה ת'כלס?
חייבים לענות?
הם התקשרו אלי היום ואמרתי להם שיחזרו אלי מחר...
אני יכולה להגיד שלא בא לי לענות?
או שזה חובה?
בשבילי זה ממש סוג של מטרד...
אני קיבלתי טלפון מוקלט והיום אחרי שמילאתי בדביקות את המשאל, ירדתי למטה וראיתי בתיבת הדואר את המכתב הרישמי של מפקד האוכלסין...אני קיבלתי מהם טלפון שביקש לסקור את בן ה-4 שלי
התעקשתי עם הנציג שיוכיח לי שהוא באמת מהלמ"ס ולא איזה מתחזה
אחרי שלא היה לו מה לענות, הוא ניתק וזהו
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים