עזרה קבלתי מדפסת חדשה של hp דגם 4120 ואני לא מצליחה להתקין אותה

• הוסף לסימניות
הוא כותב להקיש מספר pin מה זה אומר
ראיתי איזה מספר על המדפסת הקשתי אותו אבל זה לא מקבל את זה

• הוסף לסימניות
כאן

כתוב שלעיתים יש רק כ90 שניות להקיש את מספר הPIN

בתור אופציה ב' הם נותנים לגשת ל

אך לא בטוח שבנט פרי יש גישה לחנות אז יש גם אופציה נוספת

or go to HP Software and Driver Downloads for more options.

• הוסף לסימניות
ראיתי שהקישור האחרון לא תקף אז יש קישור ישיר

• הוסף לסימניות
צריך להתקין בקישור האחרון שהבאתי את הSMART ולתת לו לעשות את העבודה

• הוסף לסימניות
עשיתי את זה עכשיו שאני לא לוחצת על קבל הוא כותב
נסה שוב קרה משהו בצד שלנו
וזה ככה כל הזמן!

• הוסף לסימניות
הכי טוב להתקשר לשירות הלקוחות שלהם. מניסיון הם פותרים את הבעיה במקום.
טלפון: 09-830-4848

• הוסף לסימניות
גם לי יש כזו, מרוב שהיא חדישה היתה די מסובכת להתקנה, ההדפסות יצאו הפוך . אבל בתמיכה הם נותנים שירות אדיב לגמרי עד שמסתדר. תפנו אליהם.
ואם יש על המחשב חסימה ברמה גבוהה, צריך להסיר אותה בזמן ההתקנה. אחרת פשוט חלק מהפונקציות לא פעילות וא"א להתקדם.

• הוסף לסימניות
זהו שאפילו התמיכה לא הצליחה להתקין לי אותה בינתיים
הם חשבו שאולי יש לי בעיה בווינדוס
כי אי אפשר להתקין את הhp smart
נראה לכם קשור לחסימה?
כבר התייאשתי!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה