דרוש מידע קבלתי עכשיו מייל לא יודע אם זה אמיתי

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
יום טוב,

מצאתי את איש הקשר שלך באינטרנט בזמן שחיפשתי ברצינות מישהו אמין.

אני ג'ולימה ווינדה, אני בת 24, מפריטאון, בירת סיירה לאון.
אני אחייניתו של פודיי סנקוה, מנהיג מורדים מסירה לאון שנלחם נגד ממשלתו של הנשיא לשעבר אחמד טג'אן קבבה.
אני בגלות בפורטו נובו, בנין, מאז ה-21 בנובמבר 2005.

אני מתגורר כרגע בפורטו-נובו, בנין עקב המלחמה במדינה שלנו. אמי נפטרה במהלך מלחמת האזרחים. אבי החליט לעבור איתי כי אני בן יחיד.
החדשות הרעות הן שאבי נפטר ב-25 בנובמבר 2021.

במהלך המלחמה, אבי הרוויח הרבה כסף ממכירת יהלומים, והגיע לסכום של 10,200,000 דולר. קרן זו מוחזקת כיום בסתר על ידי חברת האבטחה ECOWAS כאן בפורטו נובו, בנין. עם זאת,
עקב חוסר היציבות הפוליטית הנוכחית באפריקה, איני מסוגל להשקיע את הכסף הזה בעצמי.

לכן אני מבקש את עזרתכם בהשגתו וייעוץ כיצד להשקיע אותו.

הערה: אם תסכים, 35% מהשווי הכולל של הקרן יהיה שלך, בניכוי דמי פירוק בפורטו נובו, בנין. 35% אלה מייצגים 3,570,000 דולר, אשר יוחזרו לך עם אישור.

אם אתם חושבים שתוכלו לעזור לי להפוך את העסקה הנפלאה הזו למציאות, אל תהססו לפנות אליי. אשמח לשמוע מכם בקרוב.
אני שולח לך ולמשפחתך את ברכותיי הטובות ביותר.

תודה.

• הוסף לסימניות
יום טוב,
מצאתי את איש הקשר שלך באינטרנט בזמן שחיפשתי ברצינות מישהו אמין.

אני ג'ולימה ווינדה, אני בת 24, מפריטאון, בירת סיירה לאון.
אני אחייניתו של פודיי סנקוה, מנהיג מורדים מסירה לאון שנלחם נגד ממשלתו של הנשיא לשעבר אחמד טג'אן קבבה.
אני בגלות בפורטו נובו, בנין, מאז ה-21 בנובמבר 2005.

אני מתגורר כרגע בפורטו-נובו, בנין עקב המלחמה במדינה שלנו. אמי נפטרה במהלך מלחמת האזרחים. אבי החליט לעבור איתי כי אני בן יחיד.
החדשות הרעות הן שאבי נפטר ב-25 בנובמבר 2021.

במהלך המלחמה, אבי הרוויח הרבה כסף ממכירת יהלומים, והגיע לסכום של 10,200,000 דולר. קרן זו מוחזקת כיום בסתר על ידי חברת האבטחה ECOWAS כאן בפורטו נובו, בנין. עם זאת,
עקב חוסר היציבות הפוליטית הנוכחית באפריקה, איני מסוגל להשקיע את הכסף הזה בעצמי.

לכן אני מבקש את עזרתכם בהשגתו וייעוץ כיצד להשקיע אותו.

הערה: אם תסכים, 35% מהשווי הכולל של הקרן יהיה שלך, בניכוי דמי פירוק בפורטו נובו, בנין. 35% אלה מייצגים 3,570,000 דולר, אשר יוחזרו לך עם אישור.

אם אתם חושבים שתוכלו לעזור לי להפוך את העסקה הנפלאה הזו למציאות, אל תהססו לפנות אליי. אשמח לשמוע מכם בקרוב.
אני שולח לך ולמשפחתך את ברכותיי הטובות ביותר.

תודה.
מחיקה ודיווח על ספאם

• הוסף לסימניות
ברור אמיתי
יש אנשים בעולם שרק מחפים לתת לך כסף
לא ידעת?

• הוסף לסימניות
ספאם וחסל
אפ' לא צריך לקרוא...

• הוסף לסימניות
גם אני קיבלתי כזה מייל

Re: הצעת שווי השקעה של 27,200,000​

יקירתי,

קיבלתי את פרטי הקשר שלך בזמן שחיפשתי מישהו בעל אישיות אמינה.
אני ג'ולימה ווינדה מפריטאון שבסיירה לאון, בתקופה בה ממשלתו של הנשיא לשעבר אחמד טג'אן קבבה הפגינה. אני בגלות בפורטו-נובו, בנין, מאז ה-21 בנובמבר 2005, עם אבי.

אני מתגורר כעת בפורטו-נובו בנין עקב המלחמה במדינה שלי. אמי נהרגה ב-4 בינואר 2002 במהלך מלחמת האזרחים בסיירה לאון. אבי החליט לצאת לגלות איתי מכיוון שאני הבן היחיד, עד ה-25 בנובמבר 2021, אז אבי נפטר.

לפני המלחמה אבי הרוויח הרבה כסף ממכירת יהלומים, בסכום של 27,200,000 דולר אמריקאי (עשרים ושבעה מיליון מאתיים דולר אמריקאי). כסף זה נשמר כיום בסוד בחברת האבטחה ECOWAS בפורטו-נובו בנין, אך עקב המצב הפוליטי הלא יציב שעדיין קיים כאן, איני יכול להשקיע את הכסף הזה בעצמי, לכן אני מבקש ממך לעזור לי להעביר את הכסף אליך לצורך ניהול וגם לייעץ כיצד להשקיע אותו.

הערה: ברצוני להוסיף שאם תסכים, 35% מהשווי הכולל של הקרן יהיו שייכים לך פחות העלויות הכוללות שנגרמו במהלך תהליך יישוב הקרן בפורטו נובו בנין. 35% אלה שווים ל-9,520,000 דולר אמריקאי (תשעה מיליון חמש מאות ועשרים אלף דולר אמריקאי), שהם שלך לאחר שתעזור לי לאשר את הקרן שם. אני רוצה להשקיע בנדל"ן ובחקלאות כבדה.

אם אתה חושב שתוכל לעזור לי לממש את העסקה הראויה הזו, אנא צור איתי קשר כאן.

בזמן שאני ממתין לתשובתך.

תודה

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה