קבלתם דו"ח רבעוני של קופת הפנסיה / המנהלים שלכם?

• הוסף לסימניות
זה מה שקיבלתי :(
1653987133606.png

האם כל הקופות / המסלולים חוו הפסדים השנה?
והאם אתם ממליצים לי להעביר למסלול אחר?
אני בת 30, לא מחפשת סיכונים

והיה בדו"ח גם את זה:
1653987270446.png

• הוסף לסימניות
אכן ירידות. למרות שדווקא אפריל ירד חזק. מי שלא מחפש סיכונים שיבחר מסלול מתאים. לדעתי גיל 30 לפנסיה נשמע מתאים דווקא לסיכון גבוה כי המימוש מאוד רחוק.
להלן טבלאות של תשואות קה"ש וקופה להשקעה מאתר ביזפורטל (אלטשולר "מתקנת" תשואות טובות מהעבר):צפה בקובץ המצורף קהש.webp
צפה בקובץ המצורף להשקעה.webp

• הוסף לסימניות
ממליץ לקרוא שוב את המאמרים של @מקצועי בלבד כל השווקים בירידה. מה הקשר למכור עכשיו

• הוסף לסימניות
זה מה שקיבלתי :(
צפה בקובץ המצורף 1129504
האם כל הקופות / המסלולים חוו הפסדים השנה?
והאם אתם ממליצים לי להעביר למסלול אחר?
אני בת 30, לא מחפשת סיכונים

והיה בדו"ח גם את זה:
צפה בקובץ המצורף 1129505
בלי קשר למה ששאלת, המסלול הזה הוא ללא הכשר.
ואני ממליצה מאד להבין בנושא הפנסיה שלכם, בסופו של דבר מדובר במיליונים.

• הוסף לסימניות
בלי קשר למה ששאלת, המסלול הזה הוא ללא הכשר.
ואני ממליצה מאד להבין בנושא הפנסיה שלכם, בסופו של דבר מדובר במיליונים.
בהפניקס יש מספר מסלולים כשרים?
לעבור חברה לא בא בחשבון כרגע.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תודה.
אני יודעת שאת לא אוהבת ונוהגת להמליץ,
אבל ממש אשמח לדעת מה המומלץ מבינהם.
אני לא יועצת, לא ממליצה, אין לי רישיון יעוץ.
וזה פשוט מעשה לא חוקי.
ובאופן כללי, הכל תלוי בנתונים האישיים שלכם.

• הוסף לסימניות
אני לא יועצת, לא ממליצה, אין לי רישיון יעוץ.
וזה פשוט מעשה לא חוקי.
ובאופן כללי, הכל תלוי בנתונים האישיים שלכם.
אני יודעת, הדגשתי את זה גם אני.
תוכלי ליצור איתי קשר באישי? תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה