אתה לא השואל היחיד...מה יהיה עם הדואר?
3 פעמים (!) ביקשתי מהם להפנות לנקודת מסירה שהיא דקה מהבית שלי
והעבירו את החבילה למרכז מסירה ברמת גן....
מרחק של רבע שעה נסיעה!
מה הסיפור שלהם?????
דואר ישראל....אתה לא השואל היחיד...
איזה דואר מדובר. דואר ישראל? צ'יטה?
אצלי בהזמנות מאליאקספרס צ'יטה היו יותר גרועים...
זאת בעיה כללית...דואר ישראל....
באמת מוציא את החשק להזמין.
אני גרה ממש ליד משרד הפנים.אבא שלי (אדם מבוגר) קיבל את הדרכון לאיזה שכונה מרוחקת שהיה צריך להחליף 3 אוטובוסים בדרך...
(הלכתי לקחת את זה בשבילו, תרגעו.)
משרד הפנים לא אמור לכאורה לחלק את הדרכונים והם גם לא פיקים את זה זה מופק בבית דפוס.אני גרה ממש ליד משרד הפנים.
הדרכון הגיע למגדלי עזריאלי.......
מה זה?HFD.
בבני ברק סגרו את רב הנקודות מסירה של הדואר כי זה לא השתלם לחנויותמה יהיה עם הדואר?
3 פעמים (!) ביקשתי מהם להפנות לנקודת מסירה שהיא דקה מהבית שלי
והעבירו את החבילה למרכז מסירה ברמת גן....
מרחק של רבע שעה נסיעה!
מה הסיפור שלהם?????
לי יש מספר שנקרא דואר ישראל של נקסט - 0768871218אני מתקשרת לדואר, לא עונים
מתקשרת שוב, מבטיחים שיחרו תוך שבוע (!), לא חוזרים
הצ'אט באתר לא מתפקד
בואו נתחיל - באיך משיגים את הגוף המתקרא דואר ישראל?
כן קורה מדי פעם שמגיע לבני ברקבבני ברק סגרו את רב הנקודות מסירה של הדואר כי זה לא השתלם לחנויות
לכן רב החבילות מגיעות לרמת גן או מקומות אחרים בסביבה
בהאצ"ל 6????והעבירו את החבילה למרכז מסירה ברמת גן....
כמה זמן עבר מאז שקיבלת את החבילה עד שכתבת למוכר?אלי הגיעה חבילה לנקודה ברמת גן
אחרת ממה שבחרתי
ופשוט לא לקחתי את החבילה
וכתבתי למוכר שהגיע החבילה לעיר אחרת וקבלתי החזר
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים