- הוסף לסימניות
הלוואיאפשר גם לשלם 16 ש"ח ולקבל עם שליח עד הבית...
גם אופציה.
אפשר רק באותה עיר....
הלוואיאפשר גם לשלם 16 ש"ח ולקבל עם שליח עד הבית...
גם אופציה.
בדיוק מה שקרה ליכמה זמן עבר מאז שקיבלת את החבילה עד שכתבת למוכר?
כי יש לי גם חבילה שהגיעה לרמת גן עוד לפני החגים,
ולפני 10 ימים כתוב לי על החבילה שהיא מוחזרת לשולח,
אני אמרתי את זה זה לא עניין אותה אפילו.............הצלחתי להשיג נציגת שירות טלפונית של הדואר
אמרתי לה שאני מקווה שאכן השיחה מוקלטת ותעביר דחוף לממונים עליה..
טענה שיש עומס שנקודות החלוקה . לא יודעת למה חשבה שזה תירוץ.
ורשמה את הנקודות מסירה המועדפות עלי - אולי רק כדי להרגיע אותי
בדיעבד חשבתי שחבל שלא אמרתי לה שנדבר מול נקסט שיפסיקו את ההתקשרות מולם
אולי היה עוזר יותר
כמה זה בסדר?חייבת לציין ששיין יחסית בסדר בזה
אני גרה בירושליםכמה זה בסדר?
שאת גרה בבני ברק ומגיע לגבעת שמואל/קרית אונו או לקצה פרדס כץ (ואת יכולה להיות הקצה השני של העיר)
אם תתלונני בנקסט יממנו לך משלוח עד הבית אם אכן החבילה הגיעה מחוץ לעיר כדוגמת האצל 6 שלחשם מגיעות החבילות לבני ברקים.
תתלונני בנקסט דואר ישראל לא רלונטי.
אם זה הגיע להאצל בר"ג אין אפשרות של שליח לבני ברק, כי השרות הזה הוא רק באותה עיריש אפשרות למשלוח מסודר דרך הדואר או משהו ? אני צריכה קבלה בשביל לקבל החזר
תבחור בפעם הבאה נקודת מסירה אחרת (לא זו שדקה מהבית )מה יהיה עם הדואר?
3 פעמים (!) ביקשתי מהם להפנות לנקודת מסירה שהיא דקה מהבית שלי
והעבירו את החבילה למרכז מסירה ברמת גן....
מרחק של רבע שעה נסיעה!
מה הסיפור שלהם?????
סיוטטטטט, תקעו לי שם חבילה עכשיו,כן קורה מדי פעם שמגיע לבני ברק
ולמה ברמת גן זה כן משתלם להם?
ברחוב האצל יש מרכז מסירה מיוחד עבור חבילות לתושבי בני ברק!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים