נראה לי מודיעים דרך הטלפון, הם אמורים להתקשר לטלפון שכתבת במסמכיםהבנתי שיש כאלו שכבר קיבלו...
איך מקבלים תשובה? דרך המייל?
ז"א שאם לא התקשרו אז אני לא זכאית?נראה לי מודיעים דרך הטלפון, הם אמורים להתקשר לטלפון שכתבת במסמכים
יכול להיות שיתקשרו בהמשך.ז"א שאם לא התקשרו אז אני לא זכאית?
עדיין לא נפתח לשנה הבאהזה מילגות לשנה הבאה?
איך אפשר להרשם?
אליי התקשרו----כן, במייל.
הבעיה היא שבאתר כתוב שזה בבדיקה ראשונית עדייןאפשר להיכנס לאתר הרישום ולהתעדכן
יש עדיין הרבה במצב הזההבעיה היא שבאתר כתוב שזה בבדיקה ראשונית עדיין
משהו מוזר...
להכנס לאזור האישיאיך אפשר לבדוק סטטוס בקשה האתר?
איך אפשר לחשבן?אפשר לראות באתר, ממה שאני יודעת הרבה מאוד בקשות סורבו
תחשבו את הניקוד שלכם ותבדקו אם יש לכם מספיק
איך הם יודעים שהם סורבו אולי עוד לא בדקו אותם?אפשר לראות באתר, ממה שאני יודעת הרבה מאוד בקשות סורבו
תחשבו את הניקוד שלכם ותבדקו אם יש לכם מספיק
איך אפשר לחשבן?
נראה לי שהתשובות ניתנות אחרי שבדקו את כולם, אבל יש מצב גדול שאני טועה.איך הם יודעים שהם סורבו אולי עוד לא בדקו אותם?
לי אישית שנה שעברה הודיעו במייל וככה לכל מי שאני מכירה .נראה לי מודיעים דרך הטלפון, הם אמורים להתקשר לטלפון שכתבת במסמכים
מוזר.לי אישית שנה שעברה הודיעו במייל וככה לכל מי שאני מכירה .
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים