דרוש מידע קבלתם תשובות ממלגת משרד החינוך?

• הוסף לסימניות
הבנתי שיש כאלו שכבר קיבלו...
איך מקבלים תשובה? דרך המייל?

• הוסף לסימניות
הבנתי שיש כאלו שכבר קיבלו...
איך מקבלים תשובה? דרך המייל?
נראה לי מודיעים דרך הטלפון, הם אמורים להתקשר לטלפון שכתבת במסמכים

• הוסף לסימניות
זה מילגות לשנה הבאה?
איך אפשר להרשם?

• הוסף לסימניות
ז"א שאם לא התקשרו אז אני לא זכאית?
יכול להיות שיתקשרו בהמשך.
בדרך כלל מתקשרים יותר מאוחר, בסביבות תחילת שנה. (סוף שנה נוכחית)

• הוסף לסימניות
הבעיה היא שבאתר כתוב שזה בבדיקה ראשונית עדיין
משהו מוזר...
יש עדיין הרבה במצב הזה
כנראה מי שהגיש בדקה 99?
כל מי שאמר שמתעכב הגיש בדקה 99
אבל תוך שבוע יהיה לכולם תשובות

• הוסף לסימניות
אפשר לראות באתר, ממה שאני יודעת הרבה מאוד בקשות סורבו
תחשבו את הניקוד שלכם ותבדקו אם יש לכם מספיק

• הוסף לסימניות
איך אפשר לחשבן?
1659641004883.png

• הוסף לסימניות
נראה לי מודיעים דרך הטלפון, הם אמורים להתקשר לטלפון שכתבת במסמכים
לי אישית שנה שעברה הודיעו במייל וככה לכל מי שאני מכירה .

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה