קבלת דרגה מהתמ"ת מהזה אומר?

• הוסף לסימניות
מה זה נקרא דרגה 3?
עשיתי חיפושים ולא מצאתי..
תודה..
ועוד שאלה..
אם עדיין לא החתמתי הוראת קבע למעון בבנק הם יעשו לי בעיות להכניס את הילד למעון??

• הוסף לסימניות
הדרגה קובעת את גובה ההשתתפות של המדינה בתשלום למעון.

• הוסף לסימניות
דרגה 3 זה הדרגה הגבוהה ביותר (מלבד ילדי רווחה)
הווה אומר שאם יש לך תינוק תשלמי בסביבות 700 לחודש ואם יש לך בוגר תשלמי בסביבות 600

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל;1060140:
דרגה 3 זה הדרגה הגבוהה ביותר (מלבד ילדי רווחה)
הווה אומר שאם יש לך תינוק תשלמי בסביבות 700 לחודש ואם יש לך בוגר תשלמי בסביבות 600

ממש תודה...
עזרת לי מאוד

• הוסף לסימניות
בין הדרגות הסטנדרטיות 3 היא הטובה
אך יש את דרגה 14 שהיא הטובה מכולן.

• הוסף לסימניות
לגבי ההוראת קבע זה תלוי בהנהלת המעון.
למה שלא תישאלי אותם או יותר פשוט למה שלא תלכי להחתים.
בכל מקרה לא נראה שלי שיש מעונות שלא יכניסו ילד בלי הו"ק על היום הראשון.

• הוסף לסימניות
לכאורה התשלום הראשון למעון הוא ב-20 לשמיני או איך שמקובל שם. למה שלא יתנו לך להכניס?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חביבה;1060540:
לכאורה התשלום הראשון למעון הוא ב-20 לשמיני או איך שמקובל שם. למה שלא יתנו לך להכניס?
כך זה שמכניסים ילד פעם ראשונה..לא מבינים כלום..
לאט לאט נלמד ונחכים..תודה רבה!

• הוסף לסימניות
בהצלחה! תהני....
לדעתי הילדים מקבלים שם הרבה יותר מגן.
התנסויות במגוון חומרים. חדר ג'מבורי, חצר וכו'.
במעון אצלנו השם שלו הוא חדר כושר- בשפה קיבוצית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חביבה;1060560:
בהצלחה! תהני....
לדעתי הילדים מקבלים שם הרבה יותר מגן.
התנסויות במגוון חומרים. חדר כושר חצר וכו'.

יש לי שנים ילדים במעון ועוד אף פעם לא ניתקלתי מושג הזה.
אבל אין כמו מעון!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
חדר ג'מבורי,

• הוסף לסימניות
איך מכניסים ילדה למעון? פשוט מבררים איפה המעון הקרוב ביותר והרצוי והולכים לרשום אותה? יש סיכוי שעוד נשאר מקום?

• הוסף לסימניות
לתועלת הרבים:
שלחתי כבר מזמן מסמכים בפקס למשרד הכלכלה, ואחרי כמה ימים התקשרתי לברר במוקד *2969 אם הם קיבלו , והם לא קיבלו! היום התקשרתי שוב לברר אולי זה כבר הגיע בשעה טובה, והמוקדנית גילתה לי משהו חשוב:
פקסים שנשלחים ישירות ממחשב אינם נקלטים אצלם, היא יודעת את זה בצורה ברורה.
או לשלוח מפקס רגיל או בעדכונט.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה