דרוש מידע קבלת הודעות sms במחשב

• הוסף לסימניות
אני מחובר ע"י סטיק אבל אין לי שום חלונית שקופצת כשאני מחבר.
איך אני יכול לשלוח או לכל הפחות לקבל הודעות בעצם זה שיש לי סים בסטיק.
תודה מראש

• הוסף לסימניות
  1. בחר התחל> הגדרות > רשת & אינטרנט > Wi-Fi ולאחר מכן בחר את Wi-Fi הרשת שאתה מחובר אליה.
  2. תחת מאפיינים, חפש את כתובת ה- IP שלך שמופיעה לצד כתובת IPv4.
  3. בדפדפן תקיש את הכתובת לדוג: 192.168.1.1.....זה מה שאתה אמור לראות בהגדרות שלעיל המחשב שלך.
    יתכן מאוד ומדובר בכתובת אחרת כן שים לב שציינתי דוג בלבד.

• הוסף לסימניות
תנסה בדפדפן בשורה של הכתובת אתר לכתוב 192.168.1.1 או 192.168.0.1
זה יעביר אותך לעמוד של הנטסטיק בד"כ זה דורש סיסמא ראשונית שזה אמור להיות כתוב לך על הנטסטיק עצמו ואחרי שאתה נכנס אתה יכול לשנות אותה...

• הוסף לסימניות
כתבתי את המספרים שהיו על הנסטיק
אבל אני לא יודע שם משתמש וסיסמא

• הוסף לסימניות
אני מחובר ע"י סטיק אבל אין לי שום חלונית שקופצת כשאני מחבר.
איך אני יכול לשלוח או לכל הפחות לקבל הודעות בעצם זה שיש לי סים בסטיק.
תודה מראש
אם יש לך נטפרי
אין אפשרות לSMS

• הוסף לסימניות
גם בנטפרי - ניתן לקבל הודעות (בסטיק נתמך) אך לא לשלוח
אתה כותב בוודאות?
כי אני רציתי לקבל SMS
וביקשתי מנטפרי ומ019.
ושתיהם אמרו לי שאי אפשר דרך נטפרי.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תודה לכולם
בסוף הצלחתי להיכנס
השם משתמש והסיסמה אותו דבר שאצלי זה admin ומסתמא לכל מי שיש אותו סוג סטיק

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה