עזרה קבלת וובהוק לא תקין (אותיות ומספרים)

• הוסף לסימניות
ערב טוב,

אני מקבלת וובהוק עם טקסט לא תקין
הג'ייסון תקין (בדקתי גם עם וובהוק שעבד מצויין)
מה יכולה להיות הסיבה?

תודה רבה מראש!

קבצים מצורפים

• וובהוק.PNG
    וובהוק.PNG
    KB 29.3 · צפיות: 48
  • הוסף לסימניות
יכול להיות שזו תמונה? אם כן, צריך פשוט להעלות אותה לדרייב.
אם זה אמור להיות טקסט, לנסות עם נוסחאות טקסט כמו tostirng והדומים.

• הוסף לסימניות
ערב טוב,

אני מקבלת וובהוק עם טקסט לא תקין
הג'ייסון תקין (בדקתי גם עם וובהוק שעבד מצויין)
מה יכולה להיות הסיבה?

תודה רבה מראש!
אפשרות נוספת - זה המודול של מייק בסמוב. זה אכן בעייתי

• הוסף לסימניות
זה לא כל מה שכתבו כאן
שמתי לב שאת אותו תוכן אני שולחת מהתכנה המקורית שממנה מגיע המידע ומגיע תקין
ומאינסומניה זה מגיע כך
מה יכולה להיות הסיבה....?

• הוסף לסימניות
זה לא כל מה שכתבו כאן
שמתי לב שאת אותו תוכן אני שולחת מהתכנה המקורית שממנה מגיע המידע ומגיע תקין
ומאינסומניה זה מגיע כך
מה יכולה להיות הסיבה....?
שאינסומניה לא מוגדרת על json.

• הוסף לסימניות
מוגדר על ג'ייסון...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה