קבלת פקס ותא קולי באותו קו

• הוסף לסימניות
שלום

יש לי קו טלפון הכולל תא קולי, ובאותו קו אני מעוניין לקבל גם את הפקס למכשיר הפקס,
הבעיה היא שאין ברירת מחדל שמפצל את ההודעות לתא קולי ואת הפקס למכשיר פקס,
זאת אומרת שבמכשיר פקס אני קובע אחרי כמה צלצולים זה עובר לפקס, ואם אני קובע אחרי 4 (לדוג') צלצולים אז גם ההודעות קוליות עוברים לפקס, ואם אני קובע אחרי 7 (לדוג') צלצולים אז גם הפקסים עוברים לתא קולי, כי השיחות עוברות לתא קולי אחרי 5 צלצולים.

האם יש פתרון לזה????

• הוסף לסימניות
אין פתרון טכני לבעיה הזו, אבל תוכל להשתמש בתא קולי כפקס.
אם ברצונך שישלחו לך פקסים שיגיעו מיד לתא קולי עושים קידומת 153 ומורידים את ה 0 של אזור החיוג.
לדוגמא לטלפון מספר: 03-6163018, עושים 1533-6163018 ואז זה מגיע ישירות לתא הפקס

פקס שמגיע לתא קולי, אפשר לשחרר אותו מתי שרוצים במכשיר הפקס.

• הוסף לסימניות
עוד שתי אופציות נוספות:
1- פקס טו מייל - שירות של בזק לקבלת הפקסים יישר למייל (עם הקידומת 153לפני המספר)-מומלץ מאוד!
2- לא לענות לשיחות פקס וכהן עוברות לתא הקולי - הן נכנסות לתא פקס ונמשכות מתי שנח לך...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה