- הוסף לסימניות
תודה.X0583212115 @ gmail.com
תודה.X0583212115 @ gmail.com
נראה לי שתמחק/י את ההודעה עם המייל של @עוד אור יהודהתודה.
תפילת שחרית בשעה 6:30 הודו
לא מה שידוע לייש אולי מספר נוסף שאפשר לדבר עם גבאי ישירות ?
תודהתפילת שחרית בשעה 6:30 הודו
לאחר התפילה הרב מקבל
המייסדים 30
בבית הכנסת גואל ישראל
תנסו עם אחד מהקרובים אליו שם.תודה
אם אני רוצה להעביר פתק, קיימת אפשרות כזו?
אם אתה יודע משהו שנוסע תשלח איתותודה
אם אני רוצה להעביר פתק, קיימת אפשרות כזו?
בד"כ יש. צריך לשמוע את התקליט בקו הנ"לאין קבלת קהל במוצ"ש?
הקו מדויק במאת האחוזים?בד"כ יש. צריך לשמוע את התקליט בקו הנ"ל
אין!אין קבלת קהל במוצ"ש?
מדויקהקו מדויק במאת האחוזים?
הרב לא מקבל בשלישי ובמוצ"ש עד להודעה חדשה.בשבועות האחרונים הם אומרים שהרב מקבל בשני וחמישי בלבד.
יש לזה סיבה, או פשוט לא עודכן?
מישהו אמר לי כי ישנה שמועה רבי דוד עובר לאשדוד, יש דברים בגו, או שזה סתם שמועת שוא?אפשר אצלי בעז"ה דרך החברותא שלו
לא ידוע לימישהו אמר לי כי ישנה שמועה רבי דוד עובר לאשדוד, יש דברים בגו, או שזה סתם שמועת שוא?
היי,נראה לי שתמחק/י את ההודעה עם המייל של @עוד אור יהודה
ואם תרצו להפנות שאלה דרך החברותא של הרב תשאירו לי פרטים ואני אחזור בל"נ
שלחתיהיי,
אשמח מאוד לסיוע, אם תוכל לשלוח לי את המייל/מס' שלך אל המייל שלי: yossi555550 של gmail
asher55555 @ gmail.comאשמח גם ליצור קשר
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים