אופיס 365 קבלת קלט של משקל, סורק ברקוד וקורא כרטיס מגנטי באקסס

• הוסף לסימניות
בס"ד

האם מישהו יכול לתת לי קצת רקע איך עובד הקבלת קלט של משקל
וכמו"כ של סורק ברקוד
וכמו"כ של קורא כרטיס מגנטי.
א. האם זה כמו מקלדת שאני פשוט מקבל את הנתונים בשדה או שצריך לזה קוד מסויים.
ב. האם צריך לזה דרייבר מיוחד או כ"פ שאני מחבר את המכשיר אני יישר מקבל את הנתונים בשדה

תודה לכל מי שיש בידו איזה מידע או סיוע וכדו'

• הוסף לסימניות
1. זה מתקבל כמחרוזת מספרים
2. בוודאי שצריך דרייבר

• הוסף לסימניות
בס"ד

האם גם משקל?

ואגב שבגופן של ברקוד אפשר להדפיס גם אותיות באנגלית, האם גם את זה הוא קולט ומחזיר אותו לשדה שבו המוקד נמצא.

והאם אירוע של לאחר עדכון יעזור לזה, כלומר שאם אני נותן ערך לשדה מתוך בקודה לא מופעל לאחמ"כ האירוע של 'לאחר עדכון' והשאלה שלי האם במשקל וברקוד וכו' זה ג"כ כמו נתינת ערך מתוך אירוע או כמו במקלדת שלאחר מכן האירוע של לאחר עדכון מופעל?
תודה

• הוסף לסימניות
1. זה מתקבל כמחרוזת מספרים
2. בוודאי שצריך דרייבר

בס"ד

משקל לא עובד כך, הוא צריך למשוך את הנתונים, אני לא זוכר איך קוראים לחיבור הזה זה כמו של מסך רק אם שתי שורות ולא שלוש, עכ"פ ביררתי על זה ועדיין לא הצלחתי להתחבר רק התוצאות של הבירורים הם פחות או יותר כך:
זה עובד אם אובייק OLE ומשתמש בפקד של אקטיווקס 'mscomm32.ocx' האם זה עוזר משה? והאם יש למוישי איזה ראיון או חומר לזה.

תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה