- הוסף לסימניות
איפה ראית כזה חוק או נוהל??
איפה ראית כזה חוק או נוהל??
זה פשוט מאוד !!!!!!!!!!אם יש לי ילד אלרגי מסכן חיים
מבחינה טכנית מה צריך לעשות למי מגישים טפסים מה הפרוצדורה
אשמח מאד לעזרה
ומה עם הילד עדיין קטן ואינו יכול לקבל עדיין אפיפן, רק האלרולוג אמר להימנע לגמרי מחלבי וציין שיש צורך בהשגחת מבוגר??מרשם למזרק אפיפן שאיתו קניתם את המזרק
ממלאים טופס גימלת ילד נכה בביטוח לאומי מעלים את הפרטים ומעלים את הטפסים הנ"ל פלוס טופס ויתור סודיות שמורידים
אם האלרגיה היא מסכנת חיים ורק בגלל הגיל אי אפשר לקבל מזרק אפיפן צריך שהארלגולוג יכתוב גם שהאלרגיה מסכנת חיים וגם את הסיבה שבגללה אינו נותן מזרקומה עם הילד עדיין קטן ואינו יכול לקבל עדיין אפיפן, רק האלרולוג אמר להימנע לגמרי מחלבי וציין שיש צורך בהשגחת מבוגר??
@כט האם הצלחתם לקבל קיצבה?
אשמח אם תצרו איתי קשר בפרטימצטרף לשאלה האם הצלחתם לקבל על כך קצבה?
אם כן יותר מאשמח לשוחח בטלפון אני באותו מצב עם הבן שלי ודחו לי את התביעה...
@כט
אין לי פרימיוםאשמח אם תצרו איתי קשר בפרטי
הצלחתם ?בעז"ה אם אני יצליח להוציא קיצבה אני יעלה כאן את הדרך לזה
לצערי לא הצלחתי לבינתייםהצלחתם ?
נולדה לנו גם תינוקת עם אלרגיה זו אשמח לדעת אם יש מה לעשות
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים