- הוסף לסימניות
איפה יש כזה אפשרות באתר של מאוחדת?באתר של מאוחדת, יש אפשרות לבקש תעודת מחלים ואחרי שמקבלים מבקשים תו ירוק.
הדף של התוצאות בדיקה?
איפה יש כזה אפשרות באתר של מאוחדת?באתר של מאוחדת, יש אפשרות לבקש תעודת מחלים ואחרי שמקבלים מבקשים תו ירוק.
עשיתם סרולוגי ב2021 או לפני?אנחנו עשינו סרולוגי במאוחדת
יום אחרי קבלת תוצאות הוצאנו דרך האתר של משרד הבריאות גם תעודת מחלים וגם תו ירוק
בלי לדבר עם רופא
שבוע שעברעשיתם סרולוגי ב2021 או לפני?
היכן יש כזה אפשרות באתר מאוחדת?גם אנחנו הוצאנו תעודת מחלים ותו ירוק על סמך סורולוגי בלבד
תנסו באתר משרד הבריאותהיכן יש כזה אפשרות באתר מאוחדת?
שם כתוב לי שהפרטים שגוים למרות שהכול נכוןתנסו באתר משרד הבריאות
מודה ומעדכנת -
הוצאתי עכשיו תעודת מחלים ותו ירוק, זה אפילו לא היה מסובך.
לא דיברתי בכלל עם קופת חולים, גם הבדיקת הסרולוגית שלי היתה באופן פרטי.דיברת קודם עם קופ"ח או הלכתם ישירות למשרה"ב?
היא ניסתה להוציא תעודת מחלים באתר?אני צריכה עזרה דחווף , מישהי שחזרה מחו"ל , שלחו אותה למלונית וכעת היא עשתה בדיקה סרולוגית דרך בי"ח הדסה.יצא לה חיובי- שיש לה נוגדנים.
איך מקבלים שחרור מהמלונית?? (פליז- היא כלה...!! )
אז מאוד חשוב לי לדעת כמה דברים בבקשה:לא דיברתי בכלל עם קופת חולים, גם הבדיקת הסרולוגית שלי היתה באופן פרטי.
הסתדרת כבר?מישהו יכול לעזור לי בהנפקת תעודה? אני לא מצליח בשום אופן, לאחר שבוע שלם של נסיונות יומיומיים...
כלליתאז מאוד חשוב לי לדעת כמה דברים בבקשה:
איזה קופ"ח את?
איפה עשית הסרולוגית?
מתי עשית הסרולוגית?
איזה תוצאה היה לך (במספרים)?
תודה מראש
זה מאוד יעזור לי
היא ניסתה אבל אי אפשר.היא ניסתה להוציא תעודת מחלים באתר?
איזה נוראהיא ניסתה אבל אי אפשר.
במשרד הבריאות אמרו לה שיקח 48 שעות... וזה דחוף יש לה מלא הכנות לחתונה. וזה הזוי שעד שנתנו אישור שתגיע לארץ עכשיו היא תקועה במלונית..
לצערי עדיין לא.הסתדרת כבר?
....אני סתם שאלת תם, אם היא במלונית איך היא עשתה בדיקה בהדסה?אני צריכה עזרה דחווף , מישהי שחזרה מחו"ל , שלחו אותה למלונית וכעת היא עשתה בדיקה סרולוגית דרך בי"ח הדסה.יצא לה חיובי- שיש לה נוגדנים.
איך מקבלים שחרור מהמלונית?? (פליז- היא כלה...!! )
איפה אתה נתקע?מישהו יכול לעזור לי בהנפקת תעודה? אני לא מצליח בשום אופן, לאחר שבוע שלם של נסיונות יומיומיים...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים