דרוש מידע קבלת תשלום מחברה בעמ

• הוסף לסימניות
שלום,
אני צריכה לקבל תשלום מחברה כל חודש ואין לי עסק,
מה אפשר לעשות כדי שהחברה תוכל לקבל קבלה על התשלום?

• הוסף לסימניות
את צריכה שהקבלה תוכר להם לצרכי מס?
קבלה פשוטה שמשמשת גם אנשים פרטיים אפשר למצוא- בחנויות מוצרי כתיבה..
אולי תנסי למצוא איזו חברה (מלשון ידידה..) שיש לה רשיון עוסק פטור והיקף הכספים שלה נמוך מספיק בשביל שתנפיק בשבילך?
ואם את נתקלת בזה הרבה- אולי באמת תרשמי כעוסק פטור? (אין לי נסיון עם זה)

• הוסף לסימניות
שלום,
אני צריכה לקבל תשלום מחברה כל חודש ואין לי עסק,
מה אפשר לעשות כדי שהחברה תוכל לקבל קבלה על התשלום?
אם זה משהו קבוע
אז למה שלא יוציאו תלוש?

• הוסף לסימניות
יש פה אולי מישהו שמוכן להוציא קבלה ( שיש לו היקף הכנסות נמוך)?
תלוש זה מסובך לו,

• הוסף לסימניות
*האמור אינו מהווה יעוץ כללי או פיננסי ואינו מתימר להביא את לשון החוק..*

• הוסף לסימניות
תבדקי אופציה של חשבונית עצמית, החברה מוציאה לעצמה

• הוסף לסימניות
יש חברות כמו נטו ועצמאי שכיר שעושים את זה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה