קבלת תשלום מלקוח מחו"ל

• הוסף לסימניות
איך אתם גובים תשלומים מלקוחות מחו"ל?

• הוסף לסימניות
יש לי לקוח ששולח צ'ק בדואר ומוסיף לזה את הסכום שעולה להפקיד צ'ק מחו''ל
אבל זה יתכן רק אם את סומכת עליו - כי השליחה אורכת זמן מה. (ולפעמים את צריכה לשחרר את העבודה קודם)

• הוסף לסימניות
יש כאן מישהו שעובד עם פייפאל? אפשר פירוט והסבר מה זה בדיוק ואיך זה עובד?

• הוסף לסימניות
תעשי חיפוש בפרוג.

• הוסף לסימניות
פייפאל בעיקר ללקוחות פרטיים זה דרך לשלם לאנשים באינטרנט בלי להעביר פרטי אשראי בכלל

זאת אומרת שלפייפאל יש את הפרטים שלך, אבל המוכר אין לו שום דבר מעבר לכתובת מייל שלך

אפשר גם לעשות העברות, לא זכור לי אם אפשר למשוך את הכסף או שצריך להשתמש בו בתוך החשבון, אבל נראה לי שן אפשר למשוך את זה חזרה לאשראי

• הוסף לסימניות
פייפאל זה לא כ"כ מסובך,
צריך שיהיה חשבון, ואז שולחים דרך האתר שלהם דרישה לתשלום.
הכסף נכנס לחשבון הפייאפל, ואפשר לקנות דרכו במגוון אתרים,
החיסרון הגדול זה שאם רוצים למשוך את הכסף לחשבון הבנק - הם גובים די הרבה עמלות.
(אם מדובר בסכומים קטנים, זה לא כ"כ נורא, כי מקסימום אפשר גם לקנות עם זה משהו, אבל אם מדובר בכסף גדול, ורוצים להכניס את הכסף לחשבון, גובה העמלות בהתאם)

• הוסף לסימניות
יש אפשרות תשלומים בפייפאל?

• הוסף לסימניות
לא כ"כ הבנתי.
אני צריכה שהלקוח ישלם לי.
איך זה מתבצע בפייפאל?
ה ו א צריך לתת להם את פרטי האשראי שלו, לא?
מה הקשר שאני אתן להם את פרטי האשראי שלי?
ואיך אני אח"כ מממשת את הכסף? אני לא קונה דרך האינטרנט, זה לא נכנס לאשראי שלי?
מישהו יודע מנסיון כמה עולה להעביר את הכסף לחשבון הבנק שלי?
ואיפה אני יכולה לקרוא על פייפאל, השירות שלהם, ההגבלות וכדו'? איזה אתר שלהם או משהו?

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה