- הוסף לסימניות
האם מישהו יודע איך אפשרי אם בכלל?
@הנהלת נתיב
@הנהלת נתיב
השאלה סתם בקבלה והחזרה או קבלה נטו?האם מישהו יודע איך אפשרי אם בכלל?
@הנהלת נתיב
תוכל לפרט קצת למה התכוונת?האם מישהו יודע איך אפשרי אם בכלל?
@הנהלת נתיב
תוכל לפרט קצת למה התכוונת?
ביט היא אפליקציה שפועלת בדרך-כלל דרך הטלפון, ולכן לא לגמרי ברור לי מה המשמעות של "ביט במחשב".
אם תסביר בדיוק איך אתה מבצע את התשלומים או מה אתה מנסה לעשות, אוכל לכוון אותך בצורה מדויקת.
אם מדובר בקבלת תשלומים לביט לעסקים, יש לביט מערכת ייעודית שמאפשרת קבלת תשלום דרך ממשק מחשב (Web).תודה. אבל חשוב לי לדעת מ@הנהלת נתיב האם אצל נתיב זה עובד.
האם זה עובד טוב? ואולי יש להם פתרונות יותר טובים.
אגב מתמחים חסום לי, כך שהקישור הנ"ל בכל מקרה לא רלוונטי עבורי.
איך זה עובד בפועל?אם מדובר בקבלת תשלומים לביט לעסקים, יש לביט מערכת ייעודית שמאפשרת קבלת תשלום דרך ממשק מחשב (Web).
במקרה כזה הלקוח משלם מהטלפון שלו, ואתה רק מקבל את ההתראה והתשלום בממשק העסקים במחשב.
אם הבנתי נכון את התשובה, כוונתכם שהלקוח ישלם למישהו אחר, נניח לטרנזילה, והם יעבירו לי את התשלום לפי הסכם מראש שאצור עמם.איך זה עובד בפועל?
ניתן דוגמה לטרנזילה, שהיא ספק סליקה מוכר, כמובן, שיש ספקי סליקה אחרים (גמא ניהול וסליקה, קארדקום..).
- במהלך התשלום, הלקוח בוחר באפשרות “תשלום באמצעות ביט".
- העסק, דרך טרנזילה, יוצר לינק לתשלום, או דף שבו מופיע סכום לתשלום, או מאפשר סריקת קוד QR
- הלקוח משלם בעזרת האפליקציה ביט שלו , למשל על ידי לחיצה על הקישור, או סריקת QR ואישור התשלום
- העסק מקבל את האישור, והכסף מועבר דרך טרנזילה לחשבון הבנק של העסק לפי הסכם
נכון, בקבלת תשלום דרך טרנזילה יש עמלה מסוימת לחברת הסליקה.אם הבנתי נכון את התשובה, כוונתכם שהלקוח ישלם למישהו אחר, נניח לטרנזילה, והם יעבירו לי את התשלום לפי הסכם מראש שאצור עמם.
אבל אני מבין שבכזה אופן זה עם עמלה, משא"כ אם התשלום אלי ישירות שזה בלי עמלה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים