עזרה קבלת SMS לסטיק

• הוסף לסימניות
אני חייב דחוף ממש לקבל SMS
הבנתי שאפשר לקבל לסטיק
ברשותי סטיק של HUAWEI חסום ע"י אתרוג
אשמח אם מישהו יודע או יוכל להדריך אם אפשר ואיך,
תודה.

• הוסף לסימניות
גם לי יש סטיק של אתרוג, ביררתי איתם ואין אפשרות לקבל אליו sms
הסים הוא לא של אתרוג אלא של חברת פלאפון,
ובד"כ אין סיבה שלא יוכלו לקבל אליו SMS (יש עלויות רק בשליחה ולא בקבלה)

צריך להיכנס לממקש של הסטיק (להכניס את הכותבת ip של הסטיק בשורת של ה url , ושם אפשר לראות את המספר טלפון של הסים , ואת ההודעות שנשלחו אליו

• הוסף לסימניות
הסים הוא לא של אתרוג אלא של חברת פלאפון,
ובד"כ אין סיבה שלא יוכלו לקבל אליו SMS (יש עלויות רק בשליחה ולא בקבלה)

צריך להיכנס לממקש של הסטיק (להכניס את הכותבת ip של הסטיק בשורת של ה url , ושם אפשר לראות את המספר טלפון של הסים , ואת ההודעות שנשלחו אליו
אני ניסיתי עם סים יותר ישן של אתרוג-של הוט מובייל, ולא הצלחתי לבד וכשפניתי אליהם אמרו לי שאין אפשרות.

• הוסף לסימניות
בוודאי בטלפון לא כשר
אני צריך דווקא את המס' ההוא
ממש תודה בכל אופן

• הוסף לסימניות
מישהו נתקל בתופעה שהוא מקבל רק חלק מההודעות SMS, וחלק הוא לא מקבל,
ב019 אמרו שזה בגלל שזה נטסטיק ולא פלאפון רגיל,
/ נראה לי שהם סתם חנטרשו משהו כי הם לא ידעו להסביר את הבעיה./

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה