עזרה קבעתם תור לשגרירות האמריקאית בירושלים?

• הוסף לסימניות
בתל אביב
אבל כיום עם מצב התורים נראה לי לא משנה כבר איפה התור
משנה, כי בת"א א"א להנפיק SSN.
היום נשלח מייל מהשגרירות שאפשר להנפיק SSN בשליחת מסמכים בדואר. אז אולי כן שווה...
לאיזה חודש התור שלכם?

• הוסף לסימניות
משנה, כי בת"א א"א להנפיק SSN.
היום נשלח מייל מהשגרירות שאפשר להנפיק SSN בשליחת מסמכים בדואר. אז אולי כן שווה...
לאיזה חודש התור שלכם?
ההינו היום בשגרירות ב"ה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זה היה פשוט בלתי יאמן איך שחודשים ע"ג חודשים אנחנו מנסים בכל הדרכים האפשריות להשיג תור, ונאדה.
והסכמנו אפילו לשלם כמה מאות דולרים למישו, העיקר שיהיה כבר תור אבל בסוף גם הוא לא יכל, בקיצור, הרגשנו שהכל חסום בנושא הזה,
עד ששבוע שעבר פשוט התפללתי לה' מעומק הלב, ובאותו שבוע אחותי מתקשרת אלי שמישהו מחו"ל שתיקשרנו איתו לגבי הדרכונים, במקרה התקשר אליה, ואמר לה שאיזה בנ"א הגיע לחו"ל והוא שאל אותו איך עשה את הדרכונים, וההוא נתן לו את המספר של אריה הזה שכתבתי פה, והיום כבר ההינו אחרי הפגישה.

כוחה של תפילה באין מוצא...

• הוסף לסימניות
עבור רישום לידה - האם תעודת הנישואין צריכה להיות מתורגמת לאנגלית?
וגם - האם ניתן להציג דרכונים אמריקאים שלי ושל בעלי שפג תוקפם?

• הוסף לסימניות
עבור רישום לידה - האם תעודת הנישואין צריכה להיות מתורגמת לאנגלית?
וגם - האם ניתן להציג דרכונים אמריקאים שלי ושל בעלי שפג תוקפם?
כן וכן (מנסיון)

• הוסף לסימניות
אולי אקבל את עזרתי כאן:
יש לי ויזה לארה"ב ופג תוקפה.
האם ישנה אפשרות להאריך ויזה ללא צורך בראיון מולם??

• הוסף לסימניות
אולי אקבל את עזרתי כאן:
יש לי ויזה לארה"ב ופג תוקפה.
האם ישנה אפשרות להאריך ויזה ללא צורך בראיון מולם??
כיום ניתן לחדש ויזה דרך הדואר, אם לא עבר עד 4 שנים מאז פג תוקף הויזה הקודם, ובתנאי שהויזה הקודם ניתנה כשהיית מעל גיל 14.
לכל הפרטים תוכלו לראות במדריך שערכתי בס"ד.

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
אך במדריך כתוב לגבי ויזה פעם ראשונה.
ואני צריכה לדעת לגבי חידוש ויזה, כשעשיתי הייתי מעל גיל 14. ופג תוקפה לפני כחצי שנה.
תודה.
כיום ניתן לחדש ויזה דרך הדואר, אם לא עבר עד 4 שנים מאז פג תוקף הויזה הקודם, ובתנאי שהויזה הקודם ניתנה כשהיית מעל גיל 14.
לכל הפרטים תוכלו לראות במדריך שערכתי בס"ד.

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
אך במדריך כתוב לגבי ויזה פעם ראשונה.
ואני צריכה לדעת לגבי חידוש ויזה, כשעשיתי הייתי מעל גיל 14. ופג תוקפה לפני כחצי שנה.
תודה.
המדריך מתייחס גם לחידוש ויזה, בעמוד השני.
אך כאמור, עם הנתונים שלך, את יכולה לחדש את הויזה דרך הדואר, צריך לשלם את האגרה, למלא את טופס DS160 לצרף דרכון ותמונה ולשלוח בדואר שליחים.

• הוסף לסימניות
המדריך מתייחס גם לחידוש ויזה, בעמוד השני.
אך כאמור, עם הנתונים שלך, את יכולה לחדש את הויזה דרך הדואר, צריך לשלם את האגרה, למלא את טופס DS160 לצרף דרכון ותמונה ולשלוח בדואר שליחים.
הבעיה שלי אם אשלח להם את הדרכון, אני צריכה לטוס איתו ללונדון עוד 3 שבועות.
זה יחזור אלי עד אז?

• הוסף לסימניות
הבעיה שלי אם אשלח להם את הדרכון, אני צריכה לטוס איתו ללונדון עוד 3 שבועות.
זה יחזור אלי עד אז?
תהיה איתי בקשר, אנסה לעזור לך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה