קבצים בסיומת CTG

• הוסף לסימניות
יש לי כרטיס זיכרון של מצלמה ששימש אותי במצלמה אחת,
אח"כ צילמו תמונות נוספות במצלמה אחרת.
הכנסתי את הכרטיס שוב למצלמה שלי, ואני רואה את התמונות, הכל מצוין.
ניסיתי להכניס למחשב, והקבצים בסיומת CTG- לא נפתחים, נורא קטנים כל אחד שוקל 1 ק"ב
מה אפשר לעשות?????? אלו תמונות נורא חשובות!!!!!!!!

תודה על כל מידע ועזרה.

• הוסף לסימניות
קבצי ctg אינם תמונות אלא קבצים נספחים לקבצי וידאו.

• הוסף לסימניות
ורק להבין. כל הקבצים שיש שם הם רק ctg?

• הוסף לסימניות
כל התמונות שצילמתי במצלמה השניה הם בסיומת הזו.
שאר התמונות שצולמו במצלמה שלי הם רגילים וניתנים לפתיחה.

זה באמת נראה משהו לא מובן. כמו שציינתי זה קבצים שלא שוקלים.
הקטע שבמצלמה רואים אותם.

• הוסף לסימניות
איזה מצלמות מדובר? הראשונה והשניה?

• הוסף לסימניות
ואיך אתה מנסה להוריד? קורא כרטיסים? חיבור מצלמה בכבל?

• הוסף לסימניות
אני נזכרת, המצלמה השניה שאיתה צילמתי היא בעצם יותר מקצועית וכמה שזכור לי חלק מהתמונות צילמתי כשזה מוגדר בעצם על וידיאו (בגלגלת) אולי יש קשר??

• הוסף לסימניות
מה המצלמה השניה?
האם יש לה 2 סלוטים לכרטיסי זכרון?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;1456410:
מה המצלמה השניה?
האם יש לה 2 סלוטים לכרטיסי זכרון?

מה כוונתך??

• הוסף לסימניות
איזו מצלמה זו? מה הדגם?

האם למצלמה יש מקום ל2 כרטיסי זכרון .
הנקודה שבהרבה דגמים וידאו נשמר רק על כרטיס אחד. גם אם יש 2 כרטיסים במצלמה.

לא הבנתי בדיוק מה כתבת לפני כן שהמצלמה היתה על מצב וידאו .
אם מדובר על תמונות תוך כדי הסרטיה יתכן שהם גם נשמרות כמו וידאו- רק על כרטיס אחד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה