קבצים בסיומת JPP

• הוסף לסימניות
יש למישהו מושג אם קבצים בסיומת JPP [קבצי הפלט של תוכנות שהפוטו משתמשים איתם להדפסת תמונות] ניתנות לצפיה או להמרה בתוכנה כלשהיא?
יש לי תמונות שעשינו לילדינו בתוכנה, ולאחר שאנו שולחים להדפסה פשוט חבל לנו לא לשמור גם את הקובץ, יש אפשרות כזו, בנסיון להמיר עם FormatFactory יצא תמונה מרוחה עם פסים, יש פתרון??

• הוסף לסימניות
כמובן ש... חסום לי.
מישהו יכול להעלות לדרופבוקס/ לכאן/ לגמבו?
וצל"ש לפרסומון על המהירות תמיד בהשגת התוכנות הנדרשות!!!

• הוסף לסימניות
זה בכלל קישור לתוכנה או לאתר?

• הוסף לסימניות
אנא!!! זה די דחוף.
אם מישהו יכול להיכנס לקישור ולראות אם זה אתר או תוכנה, ואם זה תוכנה, להעלות לי אותה לפה.
תודה רבה ועצומה מראש.

• הוסף לסימניות
זו לא תוכנה, רק מוסבר שם שבעצם על JPP הוא JPG. זה הכל.
אולי תעלה את הקובץ?

• הוסף לסימניות
כל הרעיון של החברות הנ"ל הוא שלא תוכלו להמיר אלא רק להדפיס אצליהם
כך הם קושרים את הלקוח אליהם, שלא יצור תמונות מדהימות בתוכנה, ויפתח/לא יפתח במקום אחר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י david48483;857995:
מה זו התוכנה הזו? לפי איך שזה היה נראה לי היא מנסה למצוא תוכנות לסוגי קבצים, במקרה שלנו היא לא מצאה לי שום דבר.

אני מעלה קובץ אחד, למעשה מה שעשיתי, שיניתי את הסיומת לJPG והנה התוצאה לפניכם.

קבצים מצורפים

• 1 1015GNB0_IMG_4712.jpg
    KB 261.9 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
אז כנראה שזה בכוונה, הם פשוט עשו תוכנה (שאת זה יש רק להם), שמזיזה את התמונות ומשנה את הצבעים, והתוכנה שלהם פשוט מחזירה את זה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה