כללי קבצים בתלת מימד

• הוסף לסימניות
האם אתם צריכים קבצים כאלה.. יש לי איזה 50 כאלה השאלה אם שווה את הזמן לעלות אותם או שלא משתמשים באלה.

קבצים מצורפים

• AR0601BI.psd
    4.2 MB · צפיות: 26
  • גדר.psd
    4.6 MB · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
נראה מעניין!

שווה להעלות. בטח!

תזכו למצוות!

• הוסף לסימניות
בודאי שאנחנו רוצים! וחן חן לך על טוב ליבך ועל המאמץ שעוזר מאוד למי שלא פתוח לרשת!

• הוסף לסימניות
מומלץ מאד!
קבצים באיכות מרשימה (יש לבצע רנדורינג להתרשמות מלאה).
תודה לך

• הוסף לסימניות
בטח! נשמח לעוד.
מה לגבי זכויות יוצרים? מותר לנו להשתמש חופשי?

• הוסף לסימניות
דאבל אימפקט צודק.. שכחתי לציין זה קבצים שנמצאים לי במחשב מלפני 5 שנים בערך ולא עבודות שלי, כך שכל אחד יעשה כטוב בעיניו (או שלא להעלות? תחליטו אתם)

• הוסף לסימניות
דרופבוקס- עדיף!

• הוסף לסימניות
שווה שווה!

רק תציין עם זה לשימוש חופשי...
אחרת אין לנו כ"כ מה לעשות עם זה...

• הוסף לסימניות
כפי שצייניתי זה קבצים מלפני חמש שנים ואני לא זוכר מאיפה זה הגיע למחשב שלי, אז אם לדעתכם אי אפשר להשתמש בזה תעדכנו שאני לא יעלה סתם..

• הוסף לסימניות
מחכים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה