קבצים כפולים או סתם הטעיה

• הוסף לסימניות
ב"ה המחשב חזר מסורו, והכל עובד!
עכשיו אני מוצא בכונן D (שם נמצאים קבצי המשתמש) תיקיה שנראה כקיצור דרך, בשם "תיקיה חדשה 2" נכנסתי, וזה מראה שוב את הכונן D,
ניסתי למחוק, אבל הוא כותב שהכל ימחק, ולא הקיצור דרך,
בדקתי בתוכנה לקבצים כפולים, וזה מה שהוא מראה לי, גם בפיקסה הוא מראה לי את התמונות פעמיים.
זה לא תופס נפח כפול בכונן.

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 140.3 · צפיות: 15
  • 2לכידה.PNG
    KB 2.1 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
הוא כנראה יצר המון תיקיות עם הקבצים הללו. נראה שאפשר למחוק את כל התיקיה הראשית.

• הוסף לסימניות
א. אז למה הוא לא תופס נפח?
ב. למה זה נראה הקיצור דרך, (תראה בסמל שזה קיצור דרך של כונן)
ג. א"א למחוק לסל מיחזור כי הוא שוקל מידי הרבה
ד. הוא שוקל בדיוק כמו הכונן...

• הוסף לסימניות
לחיצה ימנית על הכונן מבחוץ> מאפיינים> בדיקת דיסק.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
כלים/בדיקת שגיאות?
עשיתי, תקין.
חשוב! במציאת קבצים כפולים, זה נראה שהכפילות היא מוגבלת ל..
בפועל פתחתי בלי סוף וזה עדין נשאר, כלומר, באמת זה רק קיצור דרך שנפתח כל פעם באותו מקום.
במאפינים נראה כאמצעי אחסון שנטען.
תודה!!!!

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 12.4 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
מענין איך זה נראה שאני רוצה לעשות מיטוב לכונן..

קבצים מצורפים

• לכידה2.PNG
    KB 18.6 · צפיות: 9

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה