קבצים לא מוצגים בכרטיס זכרון

• פותח הנושא Big
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני מחברת אותו עם קורא כרטיסים, במאפיינים הוא כמעט מלא ולא רואים קבצים. מה עושים?

• הוסף לסימניות
קבצים לא נראים

כנראה זה הוירוס הנפוץ הזה מה שצריך לעשות הוא להציג קבצים נסתרים וקבצי מערכת ואז אפשר לראות אותם בוחרים את כולם ומעבירים אותם לתיקיה חדשה וכמובן צריך להסיר את הוירוס ואם תאמר לנו איזה מערכת הפעלה XP or win 7 נוכל לכתוב איך מציגים קבצים נסתרים ומערכת

• הוסף לסימניות
שום קובץ לא נראה וכשאני מגדירה לו חיפוש לפי שם של קובץ שאני זוכרת שנמצא שם הוא מוצא אותו והוא לא נסתר. כלומר הם רק לא מוצגים, לא שהם נסתרים. יש לי מערכת הפעלה xp

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Big;820750:
שום קובץ לא נראה וכשאני מגדירה לו חיפוש לפי שם של קובץ שאני זוכרת שנמצא שם הוא מוצא אותו והוא לא נסתר. כלומר הם רק לא מוצגים, לא שהם נסתרים. יש לי מערכת הפעלה xp

אם כך, אז הפיתרון הוא ממש קל,
תעשי חיפוש לאותה תיקייה-כל הקבצים והתקיות.
וכל מה שהיה שם יחזור.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
תעברי תלחצי על ALT שמאלי ותעברי לכלים ,אפשרויות תצוגה .ואז להצג קבצים נסתרים וגם הצג קבצים מוגנים של מערכת ההפעלה ואישור להודעה שקופצת ואישור

• הוסף לסימניות
מישל הקדים אותי אני ממש שמח שמישל הצטרף אלינו יש לו ידע נרחב מאוד והוא גם מוסמך מיקרוסופט בניהול רשתות ישר כח גדול

• הוסף לסימניות
פשוט תריץ את הפקודה הבאה attrib -s -h -r e:\*.* /d רק במקום e לרשום את האות כונן

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;820761:
אם כך, אז הפיתרון הוא ממש קל,
תעשי חיפוש לאותה תיקייה-כל הקבצים והתקיות.
וכל מה שהיה שם יחזור.
בהצלחה.

הבעיה היא שאין לי מושג איך קוראים לתיקיה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עשרים ושתים;820958:
פשוט תריץ את הפקודה הבאה attrib -s -h -r e:\*.* /d רק במקום e לרשום את האות כונן

איפה להריץ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Big;821161:
הבעיה היא שאין לי מושג איך קוראים לתיקיה

לא הבנת אותי...
תכניסי את הכרטיס שמוצג כריק למחשב,
תפתחי בו חיפוש, ותקישי על פקודה "כל הקבצים והתקיות"-שיחזיר אותם.
והכל יחזור ויהיה מוצג בתקיית החיפוש,
תעשי 'גזור' 'הדבק' לכרטיס זיכרון,
והכל בא על מקומו בשלום.

מקווה שהובנו דברי...

בהצלחה רבה.

• הוסף לסימניות
יש תוכנה קטנה שמריצים אותו על הקבצים ומחזיר את המוסתר לרגיל
אבל חייב לסרוק את הכרטיז זיכרון מפני וירוסים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה