קבצים מוסתרים בכונן עקשנים במיוחד

• הוסף לסימניות
קיבלתי ממישהו כונן חיצוני מלא בערך ב50 וירוסים ואחרי סריקה במלוואר עוד כ50 תולעים
ואחרי הכל הקבצים עדיין מוסתרים השתמשתי בכמה תוכנות לתיקון ולא עזר וגם באופן ידני בCMD גם לא עזר אציין שבאפשרות של הצג קבצים ותיקיות זה עדיין נסתר ורק כהסרתי את הסימון מהסתר קבצים מוגנים של מערכת ההפעלה רק אז זכיתי לגלות את המוסתר

• הוסף לסימניות
הפקודה בcmd
attrib -r -h -a -s e:\*.* /s /d
במקום e את האות כונן הנכונה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עשרים ושתים;1127701:
הפקודה בcmd
attrib -r -h -a -s e:\*.* /s /d
במקום e את האות כונן הנכונה

לכן כתבתי שאת כל הדברים האלו ביצעתי כבר וזה לא עזר

נכתב ע"י שמח לעזור;1127946:
לא מבין למה פתחת את האשכול אם ראית את המדריך הזה: http://www.prog.co.il/showthread.php?t=145521
הודעתך מופיעה שם.

אם לא קוראים מה שכתוב לא מבינים:)
כתבתי שהם קבצים עקשניים וביקשתי עוד עצות כמו גם שראיתי באשכול הנ"ל שהיו עוד כאלו שהעצות הנ"ל לא הצליחו ואח"כ הסתדרו לכן שאלתי איך
אשמח לכל עזרה

• הוסף לסימניות
תגרור את הקבצים למרכז התוכנה
בהצלחה.

קבצים מצורפים

• iReset.rar
    KB 28.1 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
יש מספר אופציות, מקוה שאחד מהם יעזור.
תוציאו את הכונן המחובר למחשב, תתקינו את האנטי וירוס המומלץ בהודעה הבאה kingsoft http://www.prog.co.il/showthread.php?t=147755
כשהוא מותקן, חברו את הכונן, הוא יסרוק אותו ולאחר מכן יראה לכם בצד ימין של המסך הודעה, בחרו בכל האוביקטים ולחצו על האפשרות השמאלית, זהו!
מצטער, אין לי כרגע זמן לכתוב אופציות נוספות.... מקוה שהובנתי

• הוסף לסימניות
כתבתי לך שאני יכול לעזור בשליטה מרחוק. פנו למייל.

• הוסף לסימניות
לדעתי הבעיה כבר לא בכונן...
פשוט הוירוס עלה על המחשב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משיקו;1128059:
יש מספר אופציות, מקוה שאחד מהם יעזור.
תוציאו את הכונן המחובר למחשב, תתקינו את האנטי וירוס המומלץ בהודעה הבאה kingsoft http://www.prog.co.il/showthread.php?t=147755
כשהוא מותקן, חברו את הכונן, הוא יסרוק אותו ולאחר מכן יראה לכם בצד ימין של המסך הודעה, בחרו בכל האוביקטים ולחצו על האפשרות השמאלית, זהו!
מצטער, אין לי כרגע זמן לכתוב אופציות נוספות.... מקוה שהובנתי

גם עצה זו לא עזרה (ניקה עוד כמה וירוסים אך לא החזיר את הקבצים)
יש עוד רעיונות??.

• הוסף לסימניות
תודה לפרסומון על העזרה בחפץ לב וברוח נדיבה

• הוסף לסימניות
מי שאמר, לכונן שקיבלתי וניקיתי בו וירוסים
עזרה התוכנה שלך, לאחר שניסיתי כמה תוכנות אחרות והתיקיות נשארו נעלמות,
ישר כח

• הוסף לסימניות
יש לי מחשב נייד, ואני מנסה לנקות אותו מוירוס עקשן במיוחד.
האנטי וירוס מצא מלא וירוסים, ניקה אותם.
אבל הקיצורי דרך לא נעלמו.
דיסקאונקי שניקיתי במחשב אחר, שוב "נדבק" בוירוס כשהכנסתי אותו לנייד.
מה עוד אפשר לעשות.

[הנייד אל מחובר לרשת, אבל אני יכולה להעביר אליו חומרים דרך דיסקאונקי]

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sh12;1130352:
יש לי מחשב נייד, ואני מנסה לנקות אותו מוירוס עקשן במיוחד.
האנטי וירוס מצא מלא וירוסים, ניקה אותם.
אבל הקיצורי דרך לא נעלמו.
דיסקאונקי שניקיתי במחשב אחר, שוב "נדבק" בוירוס כשהכנסתי אותו לנייד.
מה עוד אפשר לעשות.

[הנייד אל מחובר לרשת, אבל אני יכולה להעביר אליו חומרים דרך דיסקאונקי]
http://www.prog.co.il/showthread.php?goto=newpost&t=145521

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה