קבצים שמועתקים מנגן למחשב לא נפתחים

• הוסף לסימניות
המשך להנ"ל

בחלון הראשון

ובחלון השני

קבצים מצורפים

• Document1.jpg
    KB 73.8 · צפיות: 24
  • Documen2.jpg
    KB 76.2 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
את החלון הראשון לא רואים.
בחלון השני אני רואה שזה לו שיר, זו תוכנה סיומת exe לשמירה ע"ג המחשב ללא הפעלה ללחוץ על שמור, להפעלה ללחוץ על הפעל.
בחלון השלישי הוא אומר שאין לו מידע לגבי מקור הקובץ ויתכן שהקובץ מכיל וירוס או משהו לא בטוח. האם את מכירה את מקור הקובץ?? האם או אינו וירוס??? אם כן תלחצי אל הפעל בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תודה שרה
אבל
כשאני לוחצת על ההפעל בחלון השני הוא פותח שוב את החלון הראשון
ישנה דרך אחרת לפרוץ את הקובץ
מדובר בשני קבצי אינדזיין גדולים ו סליחה לא מדובר כאן בנגן אלא בזיכרון נייד

• הוסף לסימניות
זה לא נראה קבצי אינדיזיין.. זה תוכנה עם סיומת Exe!!!!

• הוסף לסימניות
אנטי וירוס.

• הוסף לסימניות
כמה שוקל הקובץ המדובר שאת מנסה לפתוח?
מה שהוא התכוין לומר זה שאם את קיבלת קובץ EXE במקום מסמך גרפיקה והוא לא נפתח אז יש סיכוי שהוא וירוס

• הוסף לסימניות
קודם כל, למיטב זכרוני קיים בפרוג פורום "תוכנה חומרה רשת".
לעניין הקובץ, א. יכול להיות שהוא באמת מכיל וירוס. ב. אולי השולח שינה בכוונה את סיומת הקובץ לסיומת זו, אז פשוט להחליף בחזרה לסיומת המקורית.

• הוסף לסימניות
הלקוח קנה זיכרון חדש
העבירו לו ממחשב אחר קבצי אינדיזיין אל הזיכרון הנייד
וכך הוא הביא לי את הזיכרון הנייד
כשהוא בטוח שהכל בסדר והכל יפתח
אין אפשרות נוספת?
אין לי אנטי וירוס
אם אני אתקין את האנטי וירוס זה יעזור לפתוח את הקבצים?

• הוסף לסימניות
לא
אם יש וירוס במחשב זה יגרום לו אולי להמשיך לחיות בלי לקרוס ולהיתקע
נראה ל אוד וזר שמישהו יחליף סיומת דווקא ל-EXE
לא אמרת לנו כמה הוא שוקל (הקובץ)
ומה אני שמעתי פה??? את מחוברת לנט בלי אנטי וירוס???
מכניסה DOK למחשב שלך בלי אנטי וירוס???
אני שמח שיש לך עודף כסף לשלם לטכנאים כי כך יהיה לנו ממה להתפרנס אבל למה?? למה ככה?? יש דרכים פשוטות יותר

אגב יש בזה בעיה הלכתית אם המחשב שלך נגוע בוירוסים ואת מכניסה DOK של לקוח אחר ומדביקה אותו בוירוס זה חב לאחריני שווה לבדוק

נ.ב. היות ואי אפשר להעביר מנגינה דרך הכתב רציתי להדגיש שאין פה שום נהימת כעס גערה או כל דבר בסגנון

• הוסף לסימניות
אולי זה לא וירוס מהמחשב שלי
אני לא מאמינה שיש לי וירוסים
בד"כ קבצים כן נפתחים לי מנגנים וזכרונות ואין לי כל בעיה עם זה
אולי המחשב שהועתק ממנו יש לו וירוסים
אם היה לי וירוס לא עלינו היה מתחילות לצוץ לי בעיות במחשב שלי ללא קשר ואת זה בלי עין הרע ברוך השם אין לי
אלו 2 תיקיות
התקיות שוקלים שתיהם משום 1.17 מגה בייט

• הוסף לסימניות
1. לא תמיד צצים בעיות כשיש וירוס (יש כאלה שעושים וירוסים רק כדי לקבל שליטה על המחשב שלך) לא תמיד שיש וירוס הוא מתחיל ישר לעשות בעיות (כדי שהוא יוכל להדביק את כל מה שנכנס למחשב לפני שהאנטי וירוס יעלה עליו)

2. כמה שוקל הקובץ שא מנסה להפעיל לא התקיה ומה אמור להיות בקובץ (מסמך עם הרבה תמונות באיזה איכות הם אמורים להיות)

• הוסף לסימניות
2. כמה שוקל הקובץ שא מנסה להפעיל לא התקיה ומה אמור להיות בקובץ (מסמך עם הרבה תמונות באיזה איכות הם אמורים להיות)
כשאני פותחת את התיקיה הוא לא נותן לפתוח את הקובץ (מצ"ב למעלה תמונות מהאזהרות שהוא נותן לי)
בכל תיקיה אמור להיות, כפי שיידעו אותי, קובץ אינדיזזין עם טקסט בלבד

האם המידע הזה יעזור במשהוא?

• הוסף לסימניות
איפה בעל הDOK תשאלי אותו אם זה קובץ אינדזיין למה הוא EXE?
(אינדיזיין לא מיצא כאלה קבצים) אם הוא רוצה שתעבדי שייתן לך קובץ נורמלי
ותשאלי אותו אם הוא שינה את שם הקובץ ל-EXE
(איך שלא יהיה שזה לא מריח טוב)

• הוסף לסימניות
זה אמור להיות קובץ אינדיזיין פתוח
הלקוח אובד עצות
תודה על העצות בכל אופן

• הוסף לסימניות
ומה קורה כשאת מנסה לשנות את הסיומת של הקובץ לסיומת של אינדיזיין? הוא מצליח להפעיל את הקובץ?

• הוסף לסימניות
אין אפשרות לשנות את שם הקובץ התיקיה בכלל לא נפתחת

• הוסף לסימניות
ככל הנראה מדובר בוירוס שמחביא את הקובץ כקובץ נסתר, ומשכפל את שם הקובץ עם סיומת EXE,
ב'המחשב שלי' להכנס לתפריט כלים > אפשרויות תיקיה > תצוגה > ושם בהגדרות מתקדמות לדפדף עד למטה ולסמן 'הצג תקיות וקבצים מוסתרים' ולאשר. אז תוכלו לראות אם יש קובץ נסתר בסיומת המקורית של אינדי.
וכמובן חובה להשקיע מיד באנטי וירוס טוב (אפילו חינמי, יש של מיקרוסופט, ויש עוד, חפשי בפורום תוכנה וחומרה), ולבדוק את כל המחשב, וכן בתוכנת אנטי ריגול כמו SPYBOT S&D, ולבדוק היטב את המחשב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת