קבצים שצולמו על 50p

• הוסף לסימניות
קיבלתי קבצים שצולמו על 50 פריימים (50p), אם אני סוגר אותם ל-25 אז אני בעצם מאבד מהאיכות שלהם? מה ניתן לעשות אם לדוגמא צריך לסגור את זה ל-DVD שזה 25?

• הוסף לסימניות
זה לא מאבד מהאיכות אבל זה כן יעזור במהלך העבודה להאטת הסרט.
בסיום העבודה זה לא משנה.

• הוסף לסימניות
לא הבנתי, אני אני לוקח קטע וממיר אותו לדוג' במדיה אנקודר ל-25 פריימים זה נראה הרבה פחות חלק מאשר 50, מי שמתבונן זה נראה מעט קופצני כאילו חסרים פריימים בתנועה.
זה לא בעצם מה שיקרה לי אחרי שאני אסגור אותו ל-DVD?

• הוסף לסימניות
זה נראה ככה אולי בקטעים שהמצלמה או האובייקט זזים מהר...
תייצא לדיוידי ותבדוק.

• הוסף לסימניות
זה לא נשמע כ"כ הגיוני, כי אם זה צולם על 50 ואתה מוציא על 25 אתה בעצם מחסיר ממנו פריימים, לא?
אבל אני בטוח טועה וזה לא כמו שאני מתאר את זה. אשמח לשמוע הסבר.
כי בכל זאת אם "פופקו" התותח אמר.....מי אני.....
תודה!

• הוסף לסימניות
בעיקרון לעין שלנו מספיק 25 לשניה, רק שבדברים שזזים מהר זה יעשה תנועה חלקה יותר.
בעיקרון הסרט אמור לעבוד טוב גם ב-25 פריימים, ולא בגלל שאני אמרתי את זה, אלא בגלל ההיגיון.

נכון יש מצב שבקטעים מסויימים זה ייראה פחות מוחלק, אך זה מה יש.

• הוסף לסימניות
תודה תודה! הצלחות!

• הוסף לסימניות
אגב, סתם שאלה: יש הבדל אם אני בוחר לייצא אותו "פרוגרסיב" או הגדרה אחרת?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה