כללי קבצים ששומרים לעצמם זכויות.......

• הוסף לסימניות
עבדתי המון על עיצוב פרויקט מסויים אך לאחר שסגרתי את המחשב ופתחתי שוב הקבצים פשוט לא נפתחים ונכתבת לי ההודעה: אין מספיק זכרוןRAM.

מה עושים???????????????(הקבצים באילוס)

• הוסף לסימניות
קבצים אחרים כן נפתחים?

נסי למחוק מהמחשב קבצים גדולים שאת כבר לא זקוקה להם.
כמו כן מחקי תיקיות זמניות (temporary files).
בד"כ זה עוזר.

• הוסף לסימניות
קבצים אחרים נפתחים לי בקלות, וכן יש לי מחשב חזק מאוד והרבה זכרון פנוי, מה עושים?

• הוסף לסימניות
תכבי את המחשב, והדליקי אותו אחרי מס' דקות חזרה.
מנסיון- פותר ת'בעיה.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אם זה מנחם אותך לשמוע, קרה לי גם פעם כזה דבר, ולא היתה לי ברירה אלא לעשות הכל מתחילה....
אפשר לנסות למקם את הקובץ באינדי' לסגור לפידיאף, ואז לפתוח באילוס, אמנם זה לא ממש שומר את כל השכבות וכו... אבל הבסיסי יהיה.

• הוסף לסימניות
אפשר לנסות לשנות את ההקצאה לRAM. אם את עדיין בעניין אשמח לפרט.

• הוסף לסימניות
אפשר לנסות לשנות את ההקצאה לRAM. אם את עדיין בעניין אשמח לפרט.
<!-- / message -->
כן אני כבר כמעט מיואשת, איך ניתן לעשות זאת?

• הוסף לסימניות
דבר ראשון, הכנסי למנהל המשימות (לוחצים על קונטרול+אלט+דל), ובלשונית "תהליכים" תמייני את הטור לפי זכרון RAM ותבדקי מה זולל זיכרון.
הרבה פעמים זה תוכנה מיותרת או וירוס.

• הוסף לסימניות
סליחה אם זו שאלה מטופשת
איך אדע מה וירוס?

• הוסף לסימניות
אם את מכירה את הקבצים שעובדים לך על המחשב ואת רואה אחד שאת לא מכירה אז יש סיכוי גדול שהוא וירוס
הסיכוי שאת תדעי אם הוא וירוס נמוך מאוד כי אין לך מושג מה אמור להיות מופעל ומה לא
מה גם ששמות התוכנות שנמצאים בתהליכים יש להם שם קצת אחר לדוגמה אנטי וירוס AVG לא מופיע בשם הזה אלא עם עוד כמה אותיות באנגלית (זה בגלל שהוא מריץ כמה תהליכים שונים שמרוכזים תחת תוכנה אחת בשם AVG)

• הוסף לסימניות
זה לא לגמרי כף, כי בתהליכים יש רשימות ארוכות של תהליכי WINDOWS השונים, שלאדם הפשוט אין יד ורגל בהם, ובוודאי שאי אפשר לנחש מה שייך לישומי WINDOWS הבסיסים ומה סתם ווירוס.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה