כללי קבצי פוטושופ שנשמרו על איכות נמוכה...

• הוסף לסימניות
העדפתי לשאול במקום להתייאש מראש...
אני באמצע לעצב אלבום דיגיטלי בפוטוש', ואני מגלה לחרדתי שכל העמודים שעבדתי עליהם עד עכשיו היו מוגדרים על רזולוציה של 27... (עשרים ושבע!:eek: במקום 300...)
אין לי מושג איך לא שמתי לב לזה ...

כמובן שברגע שאני מגדירה את הרזולוציה הנכונה- כל התמונות מטושטשות... כולל כל העיבודים שכבר נעשו עליהם...:(
אולי בכל זאת יש איזו שהיא דרך להציל משהו?
אציין שמדובר בפוטוש' CS5

אשמח לכל עזרה, תודה.

• הוסף לסימניות
לא נראה לי...
משתתפת בצערך...
בא לראות את חצי הכוס המלא "נס שגלית את זה לפני ההדפסה"

• הוסף לסימניות
תגידי קדיש

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ShBracha;1236998:
תגידי קדיש

בודאי הכוונה לקבל דין שמים באהבה כמו בעת שאומרים קדיש...

• הוסף לסימניות
עובדים רק על סמרט (אובייקט חכם) ואז אין בעיות כאלו (וכך גם ניתן לבטל אפקטים שנעשו)

• הוסף לסימניות
אם השמשת בשכבות התאמה, אפשר להעתיק אותם לתמונות החדשות שתעלי ברזולציה המתאימה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bason1661;1237400:
עובדים רק על סמרט (אובייקט חכם) ואז אין בעיות כאלו (וכך גם ניתן לבטל אפקטים שנעשו)

כן... ביטלתי אותו כי הוא לא נותן לבצע עליו שלושת רבעי מאופציות העריכה...:(
לרוע המזל גם בשכבות התאמה לא השתמשתי...

טוב, ככה לומדים ומתקדמים בחיים...

בשורות טובות:)

נ.ב. "קדיש"- הכוונה שהקבצים מתו...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה