כללי קבצי קורל 12 שלא נפתחים ב11

• הוסף לסימניות
יש לי קבצים שעשיתי בקורל 12 ועכשיו אני רוצה לפתוח אותם בקורל 11.

כשאני פותח אותו ב-11 זה מראה לי עמוד ריק.

יש למישהו מידע איך אפשר לפתור את הבעיה

• הוסף לסימניות
אם אתה יכול לשמור אותם שוב בקורל 12 ולציין שם בגירסה 11

• הוסף לסימניות
אין לי אפשרות כזו

• הוסף לסימניות
זה המון קבצים...
30-40

• הוסף לסימניות
אין לך אפשרות כזו:

אין לך אפשרות כזו:

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 158.2 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
או שתתקין קורל X4 ותעשה את זה לבד.
או שתבקש טובות מאנשים.
תבחר לבד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;215170:
או שתתקין קורל X4 ותעשה את זה לבד.
או שתבקש טובות מאנשים.
תבחר לבד.

בX 3 אין לי אופציה כזו?
ובקורל 11?

מה האופציות, איך עושים את זה?

• הוסף לסימניות
מה בX3 אין לך אופציה כזו? ודאי שיש.
קורל זה לא אדובי.
אתה יכול לשמור קבצים ללפחות 6-8 גירסאות אחורה.
גם מX3 כמובן.

פשוט, קורל מתחשבים בלקוחות, והם מבינים שלפעמים כשמוציאים תוכנה חדשה יש כאלו שעוד נשארים עם הישן,
אז הם לא ידחפו לך בכוח את הגירסה החדשה, העיקר להרוויח כסף. רק יחשבו על הלקוחות שלהם, ולכן,
הם נותנים אפשרות מכל תוכנה בגירסה מתקדמת, לשמור לגירסאות קודמות.

כמובן שאם אתה ב11 אתה לא יכול לשמור ל12, כי כשיצא 11 הם עוד לא ידעו מה יהיה ב12.
וכמובן גם שכל גירסה מתקדמת יותר פותח וקורא את מה שעשו בגירסה ישנה יותר.
ו'רל זה לא אקשן-סקריפט...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה