קבצי dvd בפרימייר מתעוותים

• הוסף לסימניות
אני מעלה סרט dvd לפרימייר, חלק מהקבצים בסדר, חלק עולה קצת מעוות וחסר פרטים בצד ימין של הסרט, מה יכול להיות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טובהלה;1519359:
אני מעלה סרט dvd לפרימייר, חלק מהקבצים בסדר, חלק עולה קצת מעוות וחסר פרטים בצד ימין של הסרט, מה יכול להיות?

תבדקי מה היחס של התמונה.
ייתכן שזה 16:9.

תני פרטים אוכל להיות יותר מדויק בתשובה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י maor700;1519549:
תבדקי מה היחס של התמונה.
ייתכן שזה 16:9.

תני פרטים אוכל להיות יותר מדויק בתשובה.

עכשיו אני רואה בפרימייר שחלק בגודל 720/576 חלק בגודל 540/576

בגודל 540/576 עולה לפרימייר כבר בצורה לא טובה, גם אם אני פותחת סיקוונס עם אותם הגדרות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טובהלה;1519564:
עכשיו אני רואה בפרימייר שחלק בגודל 720/576 חלק בגודל 540/576

בגודל 540/576 עולה לפרימייר כבר בצורה לא טובה, גם אם אני פותחת סיקוונס עם אותם הגדרות.

540/576 אין דבר כזה בDVD, זה לא הסטנדרט.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י maor700;1519579:
540/576 אין דבר כזה בDVD, זה לא הסטנדרט.
דבר ראשון, תודה על ההתייחסות,
אני יודעת,
זה סרט שקבלתי, ככה הוא עולה לפרימייר,[העתקתי מפרימייר את הנתונים] הקבצים מחולקים חלק ככה, חלק ככה...

• הוסף לסימניות
תנסי לעשות המרה בתוכנת המרות לפורמאט אחר ותראי אז את התוצאה. אפשרות אחרת היא להקליט את הסרט דרך תוכנה שמצלמת מסך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י erezh;1519740:
תנסי לעשות המרה בתוכנת המרות לפורמאט אחר ותראי אז את התוצאה. אפשרות אחרת היא להקליט את הסרט דרך תוכנה שמצלמת מסך.

ניסיתי להמיר דרך פורמט פקטורי, עדיין לא הצלחתי...

• הוסף לסימניות
בפורמט פקטורי הוא ממיר לי רק את הכותרת, מה יכולה להיות הסיבה? כ"כ הוא מאוד מוריד את האיכות.

• הוסף לסימניות
לפני המרה של קבצי vob כדאי להעתיק את הקובץ שרוצים להמיר לתיקיה נפרדת מכל הקבצים.
כמו"כ האיכות של הקבצים לא תהיה מדהימה בגלל גודל המסגרת הקטן יחסית (רבע מ hd)
המרה באנקדור עדיפה על פורמט פקטורי, ובכל מקרה לבדוק טוב הגדרות וגודל מסגרת לפני ההמרה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה