כללי קבצי EPS שלא נפתחים באילוס'

• הוסף לסימניות
מישהו יודע למה?
ואיך אני משנה הגדרות

תודה!!

• הוסף לסימניות
תנסי באינדי ולשמור משם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 5127109;n4982833:
תנסי באינדי ולשמור משם.

תוכלי להסביר?
אני הורדתי קבצי וקטור.
ומנסה לפתוח האילוס'.
ואם זה קבצי EPS--הם לא נפתחים.
באינד' הוא לא נותן בכלל לפתוח.

• הוסף לסימניות
לא יודעת אם זו הבעיה אך תנסי..

לי קורה שהקובץ לא נפתח כאשר התוכנה מורדת למטה (על הלחצן מינוס שנמצא בצד התוכנה)
את צריכה לראות את התוכנה מוקטנת אפי' לחצי מסך ולנסות לפתוח את הקובץ ואז יפתח על התוכנה

לפעמים צריך לעשות: OPEN לקובץ דרך התוכנה ולא לחיצה על הקובץ שיבוא לתוכנה..

בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קטקטים;n4983730:
לא יודעת אם זו הבעיה אך תנסי..

לי קורה שהקובץ לא נפתח כאשר התוכנה מורדת למטה (על הלחצן מינוס שנמצא בצד התוכנה)
את צריכה לראות את התוכנה מוקטנת אפי' לחצי מסך ולנסות לפתוח את הקובץ ואז יפתח על התוכנה

לפעמים צריך לעשות: OPEN לקובץ דרך התוכנה ולא לחיצה על הקובץ שיבוא לתוכנה..

בהצלחה!!!

הוא כותב לי ככה:
מוכר?
מישהו יודע את המשמעות?

קבצים מצורפים

• קבצי EPS באילוס.jpg
    קבצי EPS באילוס.jpg
    KB 44.9 · צפיות: 22

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה