קבצי HD בפרמייר

• הוסף לסימניות
אני צריכה לערוך קבצי HD. (פרמייר CS5)
הסתבכתי בהגדרות של הפרויקט. קראתי אשכולות בנושא גם פה וגם באתר של ערן שטרן, אבל זה לא פתר את הבעיה. כנראה שאני ממש לקוית למידה:(
אני מאד אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי...
הקבצים נכנסים לפרמייר בסיומת MTS, הנתונים שיש לי הם:
Type: MPEG Movie
File Size: 718.7 MB
Image Size: 1280 x 720
Pixel Depth: 32
Frame Rate: 50.00
Source Audio Format: 48000 Hz - compressed - Stereo
Project Audio Format: 48000 Hz - 32 bit floating point - Stereo
Total Duration: 00:04:45:30
Average Data Rate: 2.5 MB / second
Pixel Aspect Ratio: 1.0

פתחתי סיקוונס AVCHD 720p50 אך התצוגה מאד מוזרה - רעידות וכו'
ניסיתי לשנות את הסיומת לMPG והתוצאה כנ"ל. פתחתי סיקוונס חדש ע"י גרירה של הקליפ ללחצן הNEW והתוצאה כנ"ל:mad:
למי הפתרונים:confused:

יש לציין שכשאני פותחת את הקובץ במדיה פלייר הוא נראה מצוין!

תודה ענקית מראש לכל העוזרים...

• הוסף לסימניות
תנסי לייצא חלק קטן, ותראי שזה רק בעיה בתצוגה.
פרימייר מציג את הקבצים של HD באיכות נמוכה, זה תלוי גם בהגדרות של הפרימייר.

• הוסף לסימניות
ברו, תודה ענקית!!!
זה הסתדר,
אפילו לא חלמתי על הרעיון הזה.

• הוסף לסימניות
תנסי בשביל התצוגה אולי סיקוונס של 50i ולא 50p, תבדקי.

3

• הוסף לסימניות
נדמה לי שאין שם כזה דבר זה חומר של 720p, ואם כבר - מה מסמל ה- i

• הוסף לסימניות
חומר שצולם בשיטת INTERLACE יש לפתוח לו סיקאוונס מתאים שמסומל באות I

• הוסף לסימניות
אגב, יש מצב שהתצוגה שלך מוגרת על חצי או רבע, תכנסי בהגדרות של המוניטור עצמו ותבדקי, ואז זה באיכות גרועה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה