קבצי MOV

• הוסף לסימניות
מישהו נתקל בקבצים בסיומת MOV? מובי מייקר לא מוכן ליבא אותם. מה עושים? יש פיתרון?
טעון עזרה דחופה!
ישר כח!

• הוסף לסימניות
רציתי להוסיף אם משהו גם נתקל בבעיה הזאת בתוכנת פרימייר ומה הוא עשה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שחר עולה;1658721:
רציתי להוסיף אם משהו גם נתקל בבעיה הזאת בתוכנת פרימייר ומה הוא עשה?

יש תופעה כזאת? (לפני שאתחבר למחשב עם פרימייר לחינם)

• הוסף לסימניות
אלו סרטי (QuickTime Movie (.MOV. שימושיים למשל במצלמות CANON - DSLR.
לי אין בעייה להעלות אותם במובי מייקר 2011 על WINDOWS-7.
תיתכן בעייה בגרסאות ישנות יותר. אני חושב שהתקנת k-lite או מקודד quick-time יעזרו.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
וכן, לי אין בעיה להעלות אותם בפרימייר cs5

• הוסף לסימניות
תמירי לסיומת אחרת.

• הוסף לסימניות
כנסו לאתר הזה ותורידו תוכנת המרה ופשוט תמירו את זה לפורמט שהוא תופס
wmv לדוגמא את הפורמט הזה.
כמו כן במידה ולא תצליחו להוריד תשאירו את פרטי המחשב שלכם..
דהיינו איזה ווינדוס וכמה ביט : לדוגמא ..וינדוס 7 32 ביט..
ונעלה לכם את התוכנה לשרת..
בהצלחה

http://www.nogezel.org/freewares/multimedia/כיווץ-וידאו

• הוסף לסימניות
יש לי ויסטה והאתר חסום לי אפשר להוריד לי את זה? מצוה גדולה מאד!

• הוסף לסימניות
תודה רבה! אין לי מילים! מקוה שזה יעזור לי.
מי כעמך ישראל!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ebalilti;1659177:
כנסו לאתר הזה ותורידו תוכנת המרה ופשוט תמירו את זה לפורמט שהוא תופס
wmv לדוגמא את הפורמט הזה.
כמו כן במידה ולא תצליחו להוריד תשאירו את פרטי המחשב שלכם..
דהיינו איזה ווינדוס וכמה ביט : לדוגמא ..וינדוס 7 32 ביט..
ונעלה לכם את התוכנה לשרת..
בהצלחה

http://www.nogezel.org/freewares/multimedia/כיווץ-וידאו

איך קוראים לתוכנה הזאת??? יש לי תוכנה נחמדה שקוראים לה מפעל הפורמטים או באנגלית format factory רוב הפעמים התוכנה באמת ממירה לי בצורה טובה אבל יש פעמים בודדות שיא מפשלת ולא ממירה לי טוב, (הכוונה למשל היא ממירה לי את הסרט לשניה במקום לחמש דקות...) ורציתי לדעת מה טוב בתוכנה שאת ממליצה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה