קבצי nef

• פותח הנושא R.S
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שלום,
קבלתי כמה קבצים בסיומת nef כדי לעבוד עליהם, ואין לי אפשרות לפתוח אצלי קבצי רואו לא דרך פוטושופ ולא דרך ברידג'. ניסיתי להוריד תוסף של אדובי לקבצי רואו ועדיין א"א לפתוח.
באיזה דרך אוכל לפתוח אותם? איזו תוכנה אני צריכה?
(בנוסף יש לי מצלמה שמצלמת גם רואו, וחשוב לי שאוכל לפתוח את הקבצים במחשב..:confused:)

אשמח לעזרה..

תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מאסטר;1757545:
שלום,
קבלתי כמה קבצים בסיומת nef כדי לעבוד עליהם, ואין לי אפשרות לפתוח אצלי קבצי רואו לא דרך פוטושופ ולא דרך ברידג'. ניסיתי להוריד תוסף של אדובי לקבצי רואו ועדיין א"א לפתוח.
באיזה דרך אוכל לפתוח אותם? איזו תוכנה אני צריכה?
(בנוסף יש לי מצלמה שמצלמת גם רואו, וחשוב לי שאוכל לפתוח את הקבצים במחשב..:confused:)

אשמח לעזרה..

תודה רבה!!

לי אין ניקון, אבל נסו את זה:

"בקישור הבא תוכל להוריד את ה-ACR המתאים גירסה 8.8 והלאה -
www.techspot.com/downloads/5294-adobe-camera-raw.html
באותו קישור יש גם הנחיות להתקנה, אבל באופן כללי יש לפתוח את הקובץ שהורדת ולהפעיל את הקובץ שנפתח - כל היתר ייעשה אוטומטית ! (תזכור שבעת ההתקנה הפוטושופ שלך אמור להיות כבוי !!)."

• הוסף לסימניות
תודה!
אני ינסה

• הוסף לסימניות
תוריד את התוכנה של ניקון

NX-D עריכה חינמית

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י aynoah;1757563:
לי אין ניקון, אבל נסו את זה:

"בקישור הבא תוכל להוריד את ה-ACR המתאים גירסה 8.8 והלאה -
www.techspot.com/downloads/5294-adobe-camera-raw.html
באותו קישור יש גם הנחיות להתקנה, אבל באופן כללי יש לפתוח את הקובץ שהורדת ולהפעיל את הקובץ שנפתח - כל היתר ייעשה אוטומטית ! (תזכור שבעת ההתקנה הפוטושופ שלך אמור להיות כבוי !!)."

התקנתי את התוסף הזה, וזה עדיין לא נפתח לי.
לגבי התוכנה של ניקון לא הצלחתי להוריד אותה,
חשוב לי שיפתחו לי קבצי רואו גם של קנון (המצלמה שלי קנון)
מה עוד אפשר לעשות?

תודה!

• הוסף לסימניות
לקנון תורידי את הDPP

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה