כללי קבצי PDF ישנים שמתעקשים להשאר כבדי משקל

• הוסף לסימניות
אני צריכה לסדר כמה גליונות ישנים מאד שנעשו לפני עשור בקורל, גליונות של 60-70 עמודים. לידי הגיעו רק קבצי PDF שנשלחו להדפסה, וכל נסיונותי למזער את משקלם כדי להעלותם לאתר מסוים מתסכלים ממש.
משקל קובץ להדפסה הוא כ70 מגה,
וכל הסגירות לאיכות הנמוכה הצליחו להוציא ממנו קובץ של כ30 מגה וזה הזוי.
עשיתי חיפוש והיו פה כל מיני עצות אך הן לא הועילו.
הושבתי מחדש את כל העמודי PDF באינדיזיין וסגרתי משם גם לא הועיל.
למשהו יש רעיון נוסף בבקשה?

• הוסף לסימניות
תנסי אולי לשמור את העמודים בפוטושופ כקובץ jpg, ואז להביא לאנדיזיין

• הוסף לסימניות
יש שם הרבה כתבות ובגייפג לא קריא יהיה לחלוטין הטקסט

• הוסף לסימניות
את מבינה לבד שלא הטקסטים והאלמנטים הווקטורים הם המכבידים על הקובץ.
אלא התמונות שבו.
לכן הדפיסי את הקובץ לEPS והגדירי בדיסטילר סגירה לWEB או בהגדרות הידניות שני ההגדרה של סגירת התמונות ל72 DPI והכל יסתדר.

• הוסף לסימניות
תודה, סגרתי הכל לEPS,
רק בדיסטילר אין לי אופציה של WEB
זה מופיע בשם אחר?
ניסיתי בהגדרות הדיסטילר ליצור סטינג בו הכל מוגדר על 72 DPI אך המשקל נותר גבוה מאד עדין, יותר מ20 מגה...

קבצים מצורפים

• 0.jpg
    KB 109.7 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
כן. על מה שהקו הכחול נמצא כרגע.

נקי, אובייקטים ווקטוריים גם יכולים לתפוס נפח. אבל זה נדיר מאוד בקורל.

• הוסף לסימניות
טוב, אל תעשו ממני צחוק :) על זה גדלנו ועל האיכות הנמוכה הזו סגרתי מיד, אך התוצאה היא 30 מגה! במקום 70 של איכות ההדפסה.
בחיים לא היה לי דבר כזה, ואין לי מושג מה בלוע שם בקובץ, אלו לא קבצים שאני הכנתי.
עוד רעיון? פתרון?

• הוסף לסימניות
נכנסתי, שיניתי בהכל 72, ויצא 30 מגה!

• הוסף לסימניות
ניסית לעשות באקרובט:

קבצים מצורפים

• 2012-04-23_222129.jpg
    KB 88.6 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י RCpro;757374:
נקי, אובייקטים ווקטוריים גם יכולים לתפוס נפח. אבל זה נדיר מאוד בקורל.

אני חושבת שכאן הסיבה לכובד המוגזם היא ריבוי של תמונות גדולות שנצרבו בקורל לתוך צורה ויש המון שוליים מיותרים, והרבה אפקטים של צללית וגביע שנוראאאא מכבידים...

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לבדוק אחוזי תפוסה בקובץ בסרגל הכלים של אקרובט פרו :
advanced-PDF optimizer-audit space usage

קבצים מצורפים

• PDF.jpg
    KB 137.1 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
קודם כל, אחרי הפעולות שאת עושה, לעשות שמירה בשם קובץ אחר.
שנית, אם יש לך פיטסטופ, הייתי ממליץ לך לעשות Flatten Layers.
ואם תעלי קובץ אחד לכאן, יהיו כאלו שישמחו לעזור.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה