כללי קדימה של פרוספקט

• פותח הנושא sarah
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
התבקשתי לעצב מחדש רק את הקדימה של פרוספקט קים (שהיה מדי פשוט ולא יפה). מה דעתכם? מה טעון שיפור?

קבצים מצורפים

• montage-smoothie.jpg
    KB 308.7 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
מתוק! (תרתי משמע)
ירוק יותר חי בקע יקפיץ את זה בכמה רמות.

• הוסף לסימניות
מאוד חמוד,
אני חושבת שצריך חלק מהפירות להגדיל מאוד, שיהיה קצת מתח בקומפוזיציה

• הוסף לסימניות
אווי... מגרה!
הצללה לכוס נראה לי תוסיף (או שהיא באויר?)
ברקע לדעתי עדיף לא מעבר

• הוסף לסימניות
מוצלח ונעים לעין

• הוסף לסימניות
מאוד יפה..

• הוסף לסימניות
מתוק!
2 דברים מפריעים לי:
1. הדגשה כבדה מדי לטקסט של הכותרת הראשית
2. הפירות הקטנים לא חדים מספיק, אולי לנסות להגדיל מעט

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chchch;616526:
מתוק!
2 דברים מפריעים לי:
1. הדגשה כבדה מדי לטקסט של הכותרת הראשית
2. הפירות הקטנים לא חדים מספיק, אולי לנסות להגדיל מעט

בקשר ל1. זה הלוגו שלהם
בקשר ל2. תודה. אנסה כמו שכמה גם טענו...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה