קדימון קטן ליריד גדול.

• הוסף לסימניות
הנכם מוזמנים/ות
לדוכן הצילום של רחל ארלנגר ולהתרשם מסטייל חדשני ועיצוב קפדני.
והכי הכי...מצילום מעודכן להיום!! ככה מצלמים היום.!
ביריד הגדול במודיעין עילית .במתנ"ס החדש רח' מנחת שלמה. מהשעה 4:00 - 10:00 בלילה.
(ברור שהתמונות לא חדות כי הקטנתי אותם שתוכלו להתרשם .)

קבצים מצורפים

• קאפה תינוקות 50 75.jpg
    3 MB · צפיות: 12
  • קאפה בהפנות 75 50 as Smart Object-1.jpg
    3.8 MB · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
לפני הרבה שנים מישהו בשיעור לימד אותי כשאני מעביר שיעור לא להקדים אף פעם במילים בומבסטיות
"שמעו סיפור מדהים/ בדיחה קורעת".

אם זה אכן מדהים או קורע זה יעשה לבד את האפקט. אם זה לא בדיוק עונה להגדרה יצאת פתאט במקרה הטוב או מגלומן שלא מחובר למציאות במקרה הפחות טוב.

גם שלמה כתב במשלי כז/ב דבר דומה.

לא כדאי לכתוב מילים גבוהות מדי ולהחמיא לעצמך מדי- תני לעבודה לעשות את זה. ואם העבודה לא מגבה את הטעון הזה אז בכלל עדיף לוותר על המילים האלה.

אישית זה מעורר אצלי נוגדנים מאוד חזקים.
מה חדשני כאן ? זה עיצוב קפדני? מי אמר שככה מצלמים היום? מי אמר שככה מעצבים?

נ.ב.
אין שום קשר בין תמונות מוקטנות ל"ברור שהתמונות לא חדות" . ההיפך- יותר קל לחדד תמונה מוקטנת.

• הוסף לסימניות
החכמתי.
בכל מקרה לגבי "ככה מצלמים היום" - זה סלוגן. ובסלוגן אתה יכול להרשות לעצמך לתת לך במה גבוהה. וזה דרך השווק שלי - לפי הגדרת ויקיפדיה.
דבר נוסף: למדו אותנו שתמונה כבדה/גדולה מדי במקור, אם מקטינים אותה היא מעבדת את החדות. זה לא כך?

• הוסף לסימניות
רוחי התמונות יפות.
התמונה של התינוק בצד ימין ממש טובה..
בקשר לעיצוב לדעתי יש מה לשפר.. וזה יקפיץ קדימה מאד..
תצליחי ביריד ובכל ההמשך!(טוב, את צלמת, לא מעצבת גרפית..)

• הוסף לסימניות
ןהעלתי לך לpng

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ר.א.;1372523:
החכמתי.
בכל מקרה לגבי "ככה מצלמים היום" - זה סלוגן. ובסלוגן אתה יכול להרשות לעצמך לתת לך במה גבוהה. וזה דרך השווק שלי

הבנתי שזו דרך השיווק. לכן כתבתי.
לדעתי הקטנה היא יכולה להרוס הרבה יותר מאשר לבנות.

נכתב ע"י ר.א.;1372523:
דבר נוסף: למדו אותנו שתמונה כבדה/גדולה מדי במקור, אם מקטינים אותה היא מעבדת את החדות. זה לא כך?

לא.
בתהליך ההקטנה המון פיקסלים הולכים לעולם שכולו ביטים ולכן כדאי לחדד אחרי.
אבל תמונה מוקטנת מחודדת(במידה...) נראית נהדר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ר.א.;1372498:
הנכם מוזמנים/ות
לדוכן הצילום של רחל ארלנגר ולהתרשם מסטייל חדשני ועיצוב קפדני.
והכי הכי...מצילום מעודכן להיום!! ככה מצלמים היום.!
ביריד הגדול במודיעין עילית .במתנ"ס החדש רח' מנחת שלמה. מהשעה 4:00 - 10:00 בלילה.
(ברור שהתמונות לא חדות כי הקטנתי אותם שתוכלו להתרשם .)

רוחי, מה זה? לא ממש הבנתי...

• הוסף לסימניות
אני לא צלמת, אבל כן גרפיקאית
התמונות נראות חמודות
לגבי העיצוב, טיפ קטן שיכול לשדרג הרבה:
לא רצוי לשים תמונה בתור רקעזה בד"כ ממש לא יראה כעיצוב קפדני, לכי על רקעים חלקים (רצוי גם לא מעבר של צבעים שנים, מקסימום צבע אחד ב-2 גוונים), מקסימום עם טקסטורה עדינה מאד (כמובן בהתאם לתמונות)
אז בהצלחה ענקית היום ביריד, ולא רק....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;1372629:
לעולם אל תאמרי לעולם אל.
משפטים יפים וחכמים ככל שיהיו, עדין לא משנים כללי עיצוב בסיסיים...

• הוסף לסימניות
אוקי- אז אהיה ברור יותר.

זה לא המשפט היפה ששמעתי מפי סיני זקן בתחנה העתיקה של לקמצ'טקה. אלא פשוט הטעם האישי שלי והנסיון שלי ושל צלמים רבים אחרים שעובדים כל הזמן על אלבומים דיגים.

אני חושב שהמשפט שלך פשוט לא נכון. יכול להיות שמוש נהדר בתמונות לרקע.
בדיוק כפי שבצילום עצמו יש משקל לנושא- נושא מישני ורקע. גם בעיצוב אפשר לתת משקל שונים לרקע והוא בהחלט יכול להיות תמונה בשקיפות חלקית או בגוונים אחרים.

כמו כל דבר זו לא הדרך היחידה- וזו לא הדרך הפסולה. ענין של מינון וטעם.
זה שתגדירי את זה "כללי עיצוב בסיסיים" עדיין לא יהפוך את זה לנכון.

• הוסף לסימניות
אוקי, קבלתי
ענין של טעם ונסיון

• הוסף לסימניות
גם לי הפריע המשפט...
אני עושה המון אלבומים, והרבה פעמים אני משתמשת בתמונה כרקע!!
רוב הפעמים אני לוקחת תמונה מאלה שבעמוד, מגדילה בענק ועם גאוסן בלור זה נראה מליון דולר.

גם לי הפריע במקרה זה השימוש בתמונה, אני הייתי שמה רקע חלק, עם קצת טקסטורה.
תמונות יותר גדולות, פחות מרווחים ביניהם, מסגרת אחידה לכולם וכן גודל זהה, מקסימום תמונה אחת להגדיל בקונטרסט להדגשה.

רגע...
יש עוד טעם לעצות על עיצוב? או שהיריד ממילא כבר עבר?

• הוסף לסימניות
אופס! העיקר שכחתי!!
תמונות חמודות מאד
בעיקר אהבתי את הניו בורן
והשמאלי למטה - בכלל מיס...

פול הצלחות!!

• הוסף לסימניות
ת'אמת, יותר ממה שהיה לקנות היה חוויה מרתקת ומעניין !!!
אני יעלה לפה בעז"ה תמונות להתרשמות!!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה