קדרים באים

• הוסף לסימניות
מעוצב בצורה גרפית כלי קרמיקה טופס Zoetrope אנימציות כאשר הסתובבו על גלגל קדרות

לאחר שנים של עבודה בתור אמן קרמי, קני סינג של Turn Studio יצרה סדרה של כלי רדודים אשר להכפיל כמו zoetrope אנימציות כאשר הסתובב. הפרוייקט שלו, טרפו, מעביר דפוסים דיגיטליים אל הקימורים החד-ממדיים של לוחות הקרמיקה שלו. הדפוסים אז או לחתוך במדויק או מזוגגות על פני השטח שלהם. אלמנטים אלה משמשים עיצובים סטטיים עד שהם מופעלים על ידי גלגל קדרות. כאשר הגלגל מסתובב, הדפוסים מתעוררים לחיים: קוביות, משולשים ומלבנים מופיעים במרכז הספינה. אתה יכול להציג את התהליך ליצירת אחד של כלי קרמיקה בסרטון להלן, ולצפות עבודות נוספות באתר האינטרנט של Turn Studio, Instagram, ו Vimeo. (באמצעות הגשות קולוסאליות)

trep-still-04.jpg
TurnStudio-1.gif
TurnStudio-3.gif
TurnStudio-4.gif
TurnStudio-5.jpg

קבצים מצורפים

• קערת חרס מפתיעה.mp4
    28.1 MB · צפיות: 44
  • הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
מעוצב בצורה גרפית כלי קרמיקה טופס Zoetrope אנימציות כאשר הסתובבו על גלגל קדרות

לאחר שנים של עבודה בתור אמן קרמי, קני סינג של Turn Studio יצרה סדרה של כלי רדודים אשר להכפיל כמו zoetrope אנימציות כאשר הסתובב. הפרוייקט שלו, טרפו, מעביר דפוסים דיגיטליים אל הקימורים החד-ממדיים של לוחות הקרמיקה שלו. הדפוסים אז או לחתוך במדויק או מזוגגות על פני השטח שלהם. אלמנטים אלה משמשים עיצובים סטטיים עד שהם מופעלים על ידי גלגל קדרות. כאשר הגלגל מסתובב, הדפוסים מתעוררים לחיים: קוביות, משולשים ומלבנים מופיעים במרכז הספינה. אתה יכול להציג את התהליך ליצירת אחד של כלי קרמיקה בסרטון להלן, ולצפות עבודות נוספות באתר האינטרנט של Turn Studio, Instagram, ו Vimeo. (באמצעות הגשות קולוסאליות)

צפה בקובץ המצורף 433793 צפה בקובץ המצורף 433794 צפה בקובץ המצורף 433795 צפה בקובץ המצורף 433796 צפה בקובץ המצורף 433797

התרגום של גוגל הזוי לחלוטין...
הבנתי פחות או יותר מה הוא עושה, בגלל שאני מכירה איך עובדים עם קדרות. אבל זה עצמאי ומשוחרר לגמרי להבנתו..
תודה @א-ירושלמית על השיתוף. מאד מענין.

• הוסף לסימניות
בשבילך, @*גלומה, מצאתי משהו מעניין ממש.

משטחים מגולפים בתוך קרמיקה על ידי שון יער רוברטס חושפים במפתיע פסים של צבע

קרמיקה רב שכבתית על ידי האמן שון פורסט רוברטס לחשוף פסים מפתיעים של צבע דפוס מתחת משטחי מונוכרום חלקה שלהם. רוברטס, שפועל כחברת יער קרמיקה, מתערבב ושופך חרס נוזליים צבעוניים ליצירת הדפוסים הצבעוניים בקרמיקה. הוא גם משתמש כלי גילוף לחשוף צבעים בשכבות במוטיבים על בסיס דפוסי מבנים שנמצאו בטבע. האמן, אשר מבוסס על אורקס איילנד בוושינגטון, יש רקע בכימיה ועבודה במעבדות מדע, וכי הרקע המדעי מודיע חשיבה ניסיונית שלו. אתה יכול לראות יותר מן יער קרמיקה החברה על Instagram ו Facebook ו לרכוש עבודות סיים באתר האינטרנט שלהם.

forest-5.gif
forest-6.gif
forest-ceramics-6.jpg
forest-ceramics-7.jpg
forest-ceramics-9.jpg
forest-ceramics-10.jpg
forest-ceramics-11.jpg
forest-ceramics-12.jpg
forest-ceramics-13.jpg

• הוסף לסימניות
בשבילך, @*גלומה, מצאתי משהו מעניין ממש.

משטחים מגולפים בתוך קרמיקה על ידי שון יער רוברטס חושפים במפתיע פסים של צבע

קרמיקה רב שכבתית על ידי האמן שון פורסט רוברטס לחשוף פסים מפתיעים של צבע דפוס מתחת משטחי מונוכרום חלקה שלהם. רוברטס, שפועל כחברת יער קרמיקה, מתערבב ושופך חרס נוזליים צבעוניים ליצירת הדפוסים הצבעוניים בקרמיקה. הוא גם משתמש כלי גילוף לחשוף צבעים בשכבות במוטיבים על בסיס דפוסי מבנים שנמצאו בטבע. האמן, אשר מבוסס על אורקס איילנד בוושינגטון, יש רקע בכימיה ועבודה במעבדות מדע, וכי הרקע המדעי מודיע חשיבה ניסיונית שלו. אתה יכול לראות יותר מן יער קרמיקה החברה על Instagram ו Facebook ו לרכוש עבודות סיים באתר האינטרנט שלהם.

צפה בקובץ המצורף 434179 צפה בקובץ המצורף 434180 צפה בקובץ המצורף 434181 צפה בקובץ המצורף 434182 צפה בקובץ המצורף 434183 צפה בקובץ המצורף 434184 צפה בקובץ המצורף 434185 צפה בקובץ המצורף 434186 צפה בקובץ המצורף 434187
תודה על החשיבה!
אם הבנתי נכון הוא עושה שכבות קרמיקה נוזלית צבעונית ומגלף. (אני לא מכירה דבר כזה. או שלא הבנתי נכון מהתרגום... או שזה עוד משהו בקרמיקה שאני לא מכירה. עולם שלם לגמרי)
תודה @א-ירושלמית זה מענין מאד.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שהוא בונה את החרס עצמו, בשכבות צבעוניות זו על זו, ואז מגלף. אבל אין לי מושג אמיתי בחרס, כך שזו לא יותר מהשערה פרועה בלי בסיס וידע אם זה יתכן בכלל.
תחפשי את הלינק בתוך הכיתוב, ותנברי בתוך הלינקים שבתוך הלינק.

• הוסף לסימניות
החימר מגיע בכמה אופציות וביניהם נוזלי. אני אישית לא מכירה איך צובעים חומר, יודעת שאפשר על אבל לא מעורבב.
אבל זה שאני לא יודעת זה לא אומר שזה לא קיים

• הוסף לסימניות
לי זה בכלל נראה חימר פולימרי או בשמו העממי-פימו.
אבל לא קראתי את הטקסט.

• הוסף לסימניות
בכל מקרה, הטכניקה בה מעבדים את פני הכלי, היא טכניקה מעולם החימר.
הכלי בנוי שכבות-שכבות של צבע.
מה שנותר לגלות, זה איזה חומר הוא החומר שממנו בנוי הכלי.

פימו מספיק חזק בשביל זה?

בתוך הטקסט שיש בתגובה שלי, יש איפשהו לינק לאתר שממנו הורדתי את החומר. (תעברי עם העכבר בריחוף על הכיתוב, תגלי את זה איפשהו.) אולי בתוך האתר יש לינק שישלח אותך הלאה, לחפור איך הוא עושה את זה בפועל. בדקתי עכשיו, יש תמונות או לינקים או לא יודעת מה שלא יכולתי להוריד, לא הציג לי כלום בגלל החסימה.
אנסה לעשות עוד עבודת חפירה קטנה.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה