קהילה של עכבישונים פצפונים על התקרה

• הוסף לסימניות
ראיתי הבוקר שכל התקרה בחדר הילדים התמלאה בעכבישונים ממש קטנטנים כמעט בגודל של כינים.
יש שם אולי 50 בערך פזורים לאורך התקרה בעיקר בפינות ולאורך הקו מסביב.

ממה זה קורה?
איך מטפלים בזה, ריסוס רגיל?

אשמח לעזרה מכל מביני החרקים..

• הוסף לסימניות
זה עכשיו התקופה שהם מתרבים.

לדעתי מטאטא והחוצה. אפשר גם ריסוס רגיל. לא משהו שמצריך איש מקצוע.

• הוסף לסימניות
מנסיוני - לאחר ששאלתי בטלפון את שרות הלקוחות של סנו, כשכל התכשירים האחרים לא הועילו כנגד עכבישים - "רב קוטל" מחסל את העכבישים ומונע את שובם, בס"ד.

• הוסף לסימניות
אמא עכבישה החליטה לפזר את ילדיה אצלכם בחדר.
טאטוא ולפח.

• הוסף לסימניות
50 ילדים למשפחה אחת???
מסתבר שמדובר בחמולה..:)

• הוסף לסימניות
הם יכולים לעקוץ וזה לא נעים
בד"כ זה מתנפח מאד ואפ' יוצא מוגלה
פשוט תעיפי אותם ומהר!!!

• הוסף לסימניות
יש מצב שבגלל זה הבן שלי קם הבוקר עם עקיצות בכל הגוף כמו אבעבועות????:eek:

• הוסף לסימניות
בהחלט !
זה כואב ומגרד !!!!!!
זה עובר אם לא נוגעים בד"כ תוך כמה ימים
נסי לשים פניסטיל ותתני לו גם דרך הפה זה יותר משפיע

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חזק;1251674:

בדיוק!!!
כל פעם שאני מדליקה שואב לצורך כלשהו. אני נוסעת איתו ברחבי הבית ושואבת את כל המי ומי. זה סתם גם מנקה אבק בפינות התקרה וכד'. ומאליו נשאבים כל היצורים האלו וכך גם נמנעת התרבותם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי בן שימול;1251624:
יש מצב שבגלל זה הבן שלי קם הבוקר עם עקיצות בכל הגוף כמו אבעבועות????:eek:

אולי זה כן אבעבועות?
תבדקי, אם יש לו גם על הראש וגם על הגב, זה יכול להיות בהחלט, אפי' אם הוא מחוסן.
מומלץ לפנות לרופא.

רפואה שלימה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה